Horoscop weekend 2-4 septembrie 2022. Zodia care primește o lovitură la final de săptămână

Horoscop weekend 2-4 septembrie 2022. Zodia care primește o lovitură la final de săptămână
Horoscop weekend 2-4 septembrie 2022

Primul weekend de toamnă din 2022 ne aduce multe schimbări pe plan emoțional. Astenia de toamnă îi afectează pe majoritatea nativilor din horoscopul european. Ce zodii se vor bucura de timp de calitate petrecut în sânul familiei și cine sunt cei care vor avea de înfruntat anumite provocări.

Ce ne rezervă horoscopul în weekendul 2-4 septembrie 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec se lasă duși de instinct. Nu vrei să te cerți cu nimeni, ești zen și intenționezi să rămâi așa. Cu toate acestea, partenerul de viață va iniția un mic conflict, pe care trebuie să-l aplanezi cu delicatețe.

Taur

Nativii din zodia Taur se distrează în primul weekend de toamnă din 2022. Fie că ieși în oraș cu prietenii, fie te bucuri de cele mai călduroase îmbrățișări din partea familiei și a partenerului de viață, te vei relaxa pe cinste în următoarele două zile.

Gemeni

Pentru nativii din zodia Gemeni, acest sfârșit de săptămână vine la pachet cu multe alte provocări. Poți obține o nouă ofertă de job sau vei primi o invitație la un eveniment interesant.

Rac

Nativii din zodia Rac se confruntă cu un anumit blocaj emoțional. Ai trecut, recent, printr-o despărțire care ți-a lăsat foarte multe dezamăgiri. Încerci să reclădești ceva frumos, dar trebuie să ai grijă să nu te lași manipulat de opiniile răuvoitoare ale celor din jur.

Leu

Nativul din zodia Leu simte nevoia să întărească o legătură specială cu o persoană pe care o vede precum un potențial partener de viață. Există cineva în viața ta, o persoană de care îți este teamă să te apropii. Astrele te sfătuiesc să ai curaj și să o inviți la o cafea.

Fecioară

Septembrie este, fără îndoială, luna nativilor din zodia Fecioară. Te simți în elementul tău, ești relaxat și adori tot ce ține de toamnă. Pentru tine, acest anotimp reprezintă noi începuturi, fie că vorbim de o nouă idilă sau un nou job.

Balanță

Nativii din zodia Balanță se bucură din plin de primul sfârșit de săptămână din toamna lui 2022, când vor onora un eveniment fericit sau o întâlnire cu cei apropiați.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion ies în oraș cu prietenii în această perioadă. Simți nevoia de a avea lângă tine oameni dragi. Treci prin cea mai frumoasă etapă a vieții tale.

Săgetător

Pentru cei din zodia Săgetător, toamna nu debutează cum trebuie. Ai probleme la locul de muncă și resimți multă tensiune în relația conjugală. Ai nevoie de o mică pauză.

Capricorn

Nativul din zodia Capricorn trece prin momente dificile. Astenia de toamnă te afectează și nu știi ce vei face pe viitor. Dacă la job nu ai probleme, fiind un bun profesionist, în viața de familie apar mici dispute.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător se bucură de un weekend liniștit, în intimitatea propriului cămin, în primele zile de toamnă 2022. Iei legătura cu un prieten vechi, cu care nu ai mai vorbit demult.

Pești

Romanticul incurabil al zodiacului adoră toamna. Nativul din zodia Pești plănuiește o călătorie alături de partenerul de viață.

Urmăriți Playtech.ro și pe