Horoscop 4 septembrie 2021. Zodia care e în lumina reflectoarelor, trebuie să iasă în față

Horoscop 4 septembrie 2021. Zodia care e în lumina reflectoarelor, trebuie să iasă în față
Horoscop pentru 4 septembrie: previziunile astrelor pentru ziua de sâmbătă

Luna traversează zodia Leu întreg weekendul și încurajează activitățile creative, distractive și relațiile sentimentale. Nu va fi o explozie de emoții, dar vom profita de ultima răsuflare a verii cu toată ființa noastră.

Horoscop zilnic 4 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cheful de aventură și distracție este la cote maxime, așa că profită de aceste zile pentru a ieși din casă, pentru a te dedica unor activități care-ți fac plăcere. Nu ar strica să pleci într-o excursie cu prietenii, să-ți inviți partenerul la o plimbare sau chiar să organizezi o cină romantică pentru a cuceri persoana care-ți place.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Dacă-ți petreci weekendul acesta cu familia, ai mare grijă la tensiunile care pot apărea, mai ales dacă sunt situații mai vechi care nu au fost rezolvate și acum se readuc în discuție. Posibil ca aceste animozități să fie resimțite de ceva vreme, dar nediscutate, iar acum să explodeze. Pe de altă parte, unii nativi pot renunța la un plan avut pentru a se dedica curățeniei, cumpărăturilor, activităților gospodărești.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ești cam pus pe harță zilele acestea și s-ar putea să-i inciți și pe cei din jur, fie că îi contrazici, fie că îi critici, fie că le faci reproșuri. Îți place să te lupți prin intermediul cuvintelor și pentru că ai argumente, vei face o adevărată scenă de teatru din orice discurs. Totuși, ai grijă să nu duci lucrurile la extrem și să te cerți cu cei apropiați din nimicuri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Se întrevăd mici probleme, nemulțumiri financiare care nu te lasă să te bucuri de zilele libere și-ți țin mintea antrenată. S-ar putea să faci niște calcule și să vrei să rezolvi o situație care este mai veche, care trenează de destul de multă vreme cât să te obosească. Posibil să fie vorba de o plată amânată pe care acum decizi să o faci.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna îți tranzitează zodia și ești în lumina reflectoarelor, aspect care nu-ți displace deloc. Trăirile tale sunt intense, te simți în formă, puternic, stăpân pe tine și dornic de acțiune. Este momentul să ieși în față și să-ți pui calitățile în evidență. S-ar putea să-ți apară niște provocări în relații, în special în relația de cuplu, dar vei avea toate resursele necesare pentru a întoarce totul în favoarea ta și a ieși învingător.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea ca tot stresul acestei săptămâni, toată munca, activitățile solicitante pe care le-ai întreprins să-și spună cuvântul și să te simți extrem de obosit. Nu este exclus să fii frământat de anumite gânduri și să cauți cele mai bune soluții la o problemă cu care te confrunți. Starea de sănătate este destul de delicată, așa că evită tensiunile, agitația și odihnește-te corespunzător.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să treci printr-un episod în care să te întrebi cine îți este cu adevărat prieten și cine nu sau să te întrebi ce cauți într-un anturaj. Posibil să simți că nu mai empatizezi cu persoane cu care altă dată erai apropiat sau chiar să fii dezamăgit de atitudinea unui prieten, în alte cazuri a unui asociat sau a unei persoane cu care colaborai într-un proiect.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul carierei tale, însă dat fiind că este weekend, nu ești expus unor tensiuni cu superiorii, însă s-ar putea ca nevoia ta de a te afirma sau de a progresa profesional să fie cea care-ți trezește niște stări emoționale mai frustrante, mai ales dacă nu te simți pe direcția potrivită pentru asta. Pe de altă parte, ai grijă la modul în care te expui public pentru a nu-ți afecta imaginea.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ți-ai programat o călătorie în acest weekend, ai mai multă grijă pentru că lucrurile pot evolua altfel decât te-ai așteptat. Asigură-te că ai actele la tine, că mașina este în stare de funcționare, că tot ce ține de destinația finală, de rezervare este în regulă, pentru a nu întâmpina neplăceri. Mai multă grijă la dialogurile cu cei din jur pentru că pot apărea contradicții, mai ales pe teme de principii și credințe.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Profită de faptul că este weekend și petrece mai mult timp cu partenerul de viață, reconectați-vă la zona emoțională, trăiți pasiunea la culmi înalte și alungați monotonia din cuplu. Dintr-o altă perspectivă, sunt posibile neplăceri, nemulțumiri financiare, mai ales dacă aștepți niște bani de la cineva sau trebuie să returnezi o sumă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Deși tensiunile în cuplu nu sunt deloc excluse, dat fiind că Luna trece prin acest sector, ai putea profita de aceste zile libere, în care mintea este mai relaxată, pentru a lămuri situații care țin de viitorul relației. Ține cont, însă, că va trebui să apelezi la înțelepciune și diplomație, pentru că doar așa vei reuși să nu conduci dialogul într-o zonă conflictuală.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ai tendința de a munci în loc să te relaxezi, însă ține cont că și dacă vei considera că acele activități pe care le desfășori sunt banale și nu implică prea mare efort, organismul tău nu va fi de acord cu tine și s-ar putea să-ți trimită niște semnale destul de clare că este timpul să faci pauză. Se pot reactiva afecțiuni cu care te-ai confruntat în ultimele luni, deci nu exagera.

Horoscopul zilei de 4 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Playtech.ro și pe