Horoscop zilnic 2 septembrie. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la cheltuieli

Horoscop zilnic 2 septembrie. Zodia care trebuie să fie foarte atentă la cheltuieli
Horoscop zilnic pentru 2 septembrie 2021

Astăzi se formează o opoziție între Marte, planeta determinării, din zodia Fecioară și Neptun, planeta iluziilor, aflată în retrogradare în zodia Pești. Contextul astrologic nu este deloc favorabil, dat fiind că imprimă multă confuzie acțiunilor noastre și ne poate tulbura planurile făcute. Putem avea senzația că nu reușim să ducem la capăt ce ne-am propus și vă recomand să aveți grijă la tot ce întreprindeți astăzi pentru că doza de visare este foarte mare și puteți greși, puteți fi neatenți. Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, azi s-ar putea să-ți pierzi ușor focusul și să fie un haos în acțiunile tale. Te poți apuca de diverse activități și apoi să le lași baltă pe toate pentru a face ceva nou sau poate, pur și simplu, intervine lenea și te doboară. Va fi foarte greu să te concentrezi și la locul de muncă și să-ți urmezi programul, de aceea de preferat ar fi ca ziua de astăzi, în măsura posibilităților, să o dedici meditației sau terapiilor naturiste, alternative, homeopate ori activităților poetice, artistice.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai mare grijă la tendința de a visa cu ochii deschiși la Făt Frumos sau la Ileana Cosânzeana. Nu ar fi o problemă dacă doar ai visa, dar contextul de astăzi, cu Marte, guvernatorul relațiilor tale, aflat în sectorul iubirii, în opoziție cu Neptun, te poate face să proiectezi aceste fantasme asupra unui potențial partener și riști să fii dezamăgit. Dacă te atrage cineva, nu vezi deloc clar realitatea și nici persoana în sine. În plus, ai grijă la o relație de prietenie care se poate transforma în aventură. Nu-i da curs! Nu este exclus, totodată, ca o persoană din anturaj să te dezamăgească.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ziua de astăzi poate aduce multă confuzie în planurile tale, atât personale, cât și profesionale. Nu vezi deloc clar care este drumul pe care trebuie să-l urmezi pentru a te simți în siguranță și s-ar putea să te lași copleșit de multe frământări interioare, poate legat de trecut, de familie. De exemplu, dacă ai un tipar în familie, te temi că nu-l poți urma sau, din contră, că nu-l poți evita, dacă acesta este unul toxic. Ideea în sine de cămin pare ceva măreț sau de menținere a unui echilibru familie-carieră, poate creea multă panică și neclaritate astăzi. Profesional, ai idealuri prea înalte și ai senzația că sunt imposibil de atins cu ceea ce deții în prezent.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ai mare grijă la cum comunici și ce comunici și cum este interpretat mesajul tău, dar și invers, la ceea ce alții îți transmit. Există riscul să nu înțelegi corect ce ți se spune sau tu să transmiți un mesaj eronat sau ceilalți să-l distorsioneze. Totodată, nu crede toate zvonurile care-ți ajung la ureche și nu lua de bune toate informațiile pe care le citești fără a verifica sursa. Nu te bate cu pumnii în piept că tu deții o soluție, un răspuns, un adevăr pentru că cel mai probabil nu va fi așa și ai grijă că poți fi foarte ușor mințit astăzi, chiar și de persoane în care ai toată încrederea. Nu lua decizii radicale, mai ales legate de carieră, nu da verdicte și nu trage concluzii.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Marte se află în sectorul tău financiar, așa că astăzi evită să ieși la cumpărături pentru că poți fi atras de toate ofertele și reducerile și problema este că acestea pot fi mincinoase. Este foarte ușor să fii păcălit astăzi, de aceea ai mare grijă ce faci cu banii, cui îi dai și pe cei îi dai. S-ar putea să fii tentat să cumperi lucruri inutile, de-a dreptul nefolositoare. Totodată, ai grijă la idealurile financiare pentru că te poți visa bogat și dacă vei acționa în consecință s-ar putea să faci un gol în buget și să te trezeși cu conturile goale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cei din jur te pot confuza foarte mult astăzi, fie că este vorba de partenerul de viață sau de relațiile profesionale. Poți vedea totul în ceață, neclar în relațiile tale și poți dezvolta o serie de dubii, suspiciuni, însă nu este deloc exclus ca cei din fața ta să încerce să te înșeșe. Totodată, s-ar putea să conștientizezi că ai fost manipulat, mințit și de preferat ar fi să te retragi dintr-un astfel de context și să încerci să te reconectezi la tine și să te bazezi doar pe acțiunile tale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

S-ar putea să ai senzația că stai pe un nor plutitor la locul de muncă și că în viața ta este un haos de nedescris. Îți lipsesc certitudinile și ai idealuri mult prea înalte și imposibil de atins sau, cel puțin, așa îți par în prezent. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să-ți fie foarte neclară direcția de viitor către care se îndreaptă viața de cuplu. Poți fi mai suspicios cu partenerul și poți avea senzația că te înșeală sau tu poți cădea în capcana unei relații secrete.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

O relație sentimentală este în ceață sau sentimentele tale sunt neclare sau ai fel și fel de suspiciuni vizavi de partenerul tău. Poate nu ar trebui să pleci urechea la ce spun alții și să te bazezi mai mult pe intuiția ta. Cum Marte îți este guvernator, deocamdată este haos în jurul tău și în proiectele tale pe termen lung apar ambiguități și neclarități. Încearcă să urmărești interesele de grup și nu doar pe ale tale. Pentru a câștiga popularitate, trebuie să interacționezi cu ceilalți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi poți fi mai confuz emoțional și mai ușor de manipulat și te poți învinovăți pentru chestiuni ridicole. S-ar putea să nu înțelegi ceea ce simți sau care sunt dorințele sufletului tău, așa că nu te forța să găsești o explicație rațională. Pe de altă parte, mai multă grijă la acțiunile tale profesionale, la ceea ce faci vizavi de cariera ta. Nu acționa deocamdată în nicio direcție pentru că nu vezi lucrurile deloc clar. Atenție și la situațiile, acțiunile care-ți pot păta imaginea și reputația.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Comunicarea între tine și ceilalți nu se poate lega astăzi. Pur și simplu parcă vorbești altă limbă tu sau ei. Nu lua decizii importante, nu trage concluzii, nu da verdicte și nu te implica în negocieri, dar mai ales nu semna acte. Evită să înțelegi totul clar și rațional pentru că nu vei reuși decât să te adâncești și mai tare în confuzii. Totodată, ai grijă și la deplasări și călătorii. Pentru a depăși cu bine ziua de astăzi, citește o carte, uită-te la un film romantic sau fă meditații, yoga și orice altă activitate care-ți scoate mintea din priză.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția Marte-Neptun se formează pe axa ta financiară, așa că astăzi, dar și zilele viitoare, evită să iei orice decizie importantă legată de bani. Evită să faci investiții, să aplici pentru un credit, să iei sau să dai bani cu împrumut. Ai grijă și la ce din jur, la partenerii de afaceri care pot încerca să te păcălească și evită cheltuielile pentru că poți da bani mulți pe nimicuri și obiecte inutile. Însă, pe cât de periculoasă poate fi opoziția pentru bugetul și conturile tale, pe atât de mult te poate stimula în viața intimă, așa că profită și reaprinde pasiunea în cuplu.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Opoziția Marte-Neptun te impactează direct, dat fiind că Neptun se află în zodia ta și îți este și guvernator. Prin urmare, s-ar putea să devii suspicios cu cei din jur sau tu să fii cel care trezește suspiciuni și care pare mereu că are ceva de ascuns. S-ar putea ca în acțiunile tale să fie multă neclaritate astăzi și să ai parte de multă agitație care vine din partea altora. Nu este exclus să te simți neliniștit și neînțeles și să te răzgândești de la o oră la alta. Evită să dai sau să iei bani cu împrumut și evită acțiunile financiare de anvergură pentru că poți fi păcălit.

Horoscopul zilei de 2 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 200 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI