Horoscop. Zodiile în care nu trebuie să ai încredere. Se dau prietene, dar te vorbesc pe la spate

Horoscop. Zodiile în care nu trebuie să ai încredere. Se dau prietene, dar te vorbesc pe la spate
Horoscop. Zodiile în care nu trebuie să ai încredere

Horoscop. Care sunt zodiile în care nu trebuie să ai deloc încredere. Ele se dau prietene, dar pe la spate te vorbesc de rău. Astfel, bârfa este ridicată la rang de artă în cazul acestor zodii și au mereu două fețe. Sunt șase zodii la număr, practic jumătate din horoscop. Iată care sunt acestea.

Horoscop. Zodiile în care nu trebuie să ai încredere

Gemeni

În acest top intră dualii Gemeni. Oare de ce nu miră pe nimeni! Gemenii adoră să tot vorbească și nu de puține ori o fac și despre alții, atunci când ei nu sunt prezenți. Asta nu înseamnă că vor să facă un rău în mod deliberat, doar că li se pare poate fascinantă viața altora. Iar odată ce s-au pornit într-o discuție despre altcineva, aproape că nu se mai pot stăpâni. Ei obișnuisc să și examineze alegerile altor persoane și își expun modul lor de a face lucrurile.

Leu

Păi dacă nici Leul nu este la curent cu tot ce se întâmplă în jurul lui, atunci cine?! El stă ore în șir pe rețelele de socializare privind la paginile celorlalți și exprimând opinii despre ei. De vreme ce Leul adoră drama, el caută în permanență un comportament, ceva de care să poată vorbi. Dar el vorbește despre alții pentru că și alții vorbesc despre el. Diferența o face că pe el nu îl deranjează deloc treaba asta, motiv pentru care nu crede că e vreo mare scofală să o facă și el, la rândul său.

Balanță

Balanța adoră secretele și are un dar de a-i face pe alții să i se destăinuie. Până aici, nimic grav. Doar că îi este tare greu, dacă nu imposibil chiar să țină aceste secrete numai pentru ea. Până la urmă, care ar mai fi frumusețea faptului că le-a aflat, nu? Dar partea bună este că Balanța nu vorbește pe la spate din răutate, ci privește totul ca un material de conversație sau chiar ca o metodă de a eclipsa interlocutorul.

Vărsător

Vărsătorul vorbește pe la spate, dar nu într-un mod intenționat, ci așa, ca fapt divers. Nu crede că face ceva greșit, nici pe departe. În genere, el este destul de discret cu propria viață și este de părere că dacă cineva își dorește să rămână privat ar trebui să ia și măsuri în acest sens.

Berbec

Berbecul se bucură atunci când leagă relații cu cei din jur și ce mai bună metodă de a sparge gheața decât să vorbească despre prietenii comuni și despre erorile lor? Mai mult decât atât, el o face ca să se descătușeze și ca să se simtă mai confortabil sau mai împăcat cu propriile greșeli.

Rac

Pentru că Racul nu vrea ca atenția să planeze asupra lui, face ce face și schimbă subiectul, evident, vorbind despre altcineva. El se poate simți chiar agitat și nervos printre oamenii pe care nu prea îi cunoaște, motiv pentru care și el începe să-i vorbească pe la spate. Racul spune oricum prea multe despre viața privată, așa că nu e de mirare că spune și despre a altora.

Urmăriți Playtech.ro și pe