Horoscop 29 noiembrie 2020. Zodia care are parte de o zi dificilă

Horoscop pentru 29 noiembrie

Astrele vin cu prevziuni incredibile despre zece 12 semneale zodiacului. Ce se întâmplă cu ele este incredibil. De ce povești vor avea acestea parte și care sunt momentele dificile prin care vor trece

Horoscop 29 noiembrie 2020

Berbec – Ai parte de odihnă și liniște care te ajută sa te recuperezi mai repede. Ai o energie pozitivă pe care nu poate strica nimeni. Ești genul de persoană pe care nu o poate dispune nimeni. Greu de strunit spre lucuri bune, așa cum ești spre lucuri normale și uzuale.

Taur – Azi e un momentul în care trebuie să profiți la maximum. Meditează și veștile bune urmează să apară. Săptămâna ta ușoară s-a terminat. Nu mai visa la cai verzi pe pereți. E timpul să te trezești! Fii mai tare conștient de tine și de lucurile pe care le faci. Ai răbdare și urmează-ți calea lină.

Gemeni – Se vizualizează casa dușmanilor nevăzuți. Ai grijă ce locuințe bați și cu cine vei face asta. Nu vrei să atragi energii negative. Fii cinstit întâi de toate și ai răbdare cu cei care cred în tine. Ești brânză bună în burduf de câine aici.

Rac – Ai idei bune, dar pe care nu știi să le pui în practică atât de mult. Ești apreciat la muncă și abia aștepți dă primești cuvintele lor. Pentru tine însemnă mult în punctul în care ești.

Fecioară – Veștile bune vin și chiar aveați nevoie de ele. Nu a fost o săptămâna ușoară, aveți multe lucruri de rezolvat încă, dar totul este posibil atât timp cât vă organizați și luați problemele pe rând și cu mult calm.

Balanță  – Astăzi este o zi bună pentru a vă întâlni cu familia sau cu niște persoane dragi, pentru a petrece un timp frumos împreună și pentru a va încărca cu energie pozitivă. Încercați să rezolvați anumite probleme legate de casă, deoarece unele din ele pot fi urgențe, arată impact.ro.

Vezi aici restul zodiilor!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI