Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. Săptămână divină pentru o zodie care pune mâna și pe bănuți

Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. Săptămână divină pentru o zodie care pune mâna și pe bănuți
Horoscop 29 martie - 4 aprilie 2021. Săptămână divină pentru o zodie care pune mâna și pe bănuți

Săptămână divină pentru o zodie care pune mâna și pe bănuți. Ce îți rezervă astrele în funcție de semnul zodiacal pe care l-ai primit la naștere. Ce zodie va primi o mărire de salariu, în timp ce alți nativi se despart de partenerul de viață.

Horoscop 29 martie – 4 aprilie 2021. Ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbec s-ar putea întâlnit cu o persoană dragă din trecutul lor, în acestă săptămână. Nu te gândi prea mult la acest lucru, lasă totul să curgă de la sine. Rămâi realist, nu te arunca, din nou, cu brațele deschise înainte. E bine să fii puțin precaut.

Taur

Taurii se bucură de ieșiri cu prietenii, socializare și punerea la cale a unor proiecte la care visau de mult, în următoarea perioadă. Nativilor Taur le merge foarte bine în perioada asta, primăvara este anotimpul lor. Astrele prevăd succe și în dragoste.

Gemeni

Gemenii vor primi laude din partea șefilor la locul de muncă, deci pe parte profesională le merge foarte bine. În ceea ce privește relația cu partenerul lor de viață, aici situația se complică puțin. Pe de altă parte, vei avea parte de succes și noi oportunități de a colabora cu oameni talentați.

Rac

Nu este cea mai bună perioadă pentru cei din zodia Rac, dar acești nativi vor trebui să își rezolve problemele de sănătate pe care le au. Aveți nevoie de liniște, într-un loc retras alături de persoana iubită. Evitați contactul cu persoanele toxice.

Leu

Nativii Leu știu foarte bine ce au de făcut în următoarea perioadă. Astrele îți prezic numai lucruri bune, te vei baza pe ajutorul prietenilor apropiați și a oamenilor frumoși și optimiști care îți vor da încredere în tine.

Fecioară

Nativii Fecioară se descarcă și se liniștesc puțin, în săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Vă puteți confrunta cu probleme digestive, dar acest lucru se tratează foarte ușor. Nici cu banii nu stau grozav nativii Fecioară, cel mai bine e să începeți să puneți resurse deoparte.

Balanță

Nativii Balanță se concentrează foarte mult pe ceea ce au de făcut din punct de vedere profesional, în săptămâna care urmează. Ambiția, puterea de muncă, profesionalismul și responsabilitatea vă caracterizează, dar încercați să păstrați un echilibru în tot ce faceți. Aveți grijă de sănătatea voastră.

Scorpion

Pentru Scorpioni, săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021 aduce foarte multe oportunități, o mărire de salariu sau șansa de a vă muta într-o casă nouă. Cel mai bine ar fi să profitați de ocazie.

Săgetător

Săgetătorii vor avea multe lucruri de rezolvat în următoarea perioadă. S-ar putea să nu vă iasă toate lucrurile, din prima, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă dați bătuți.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn se pricep la gestionarea banilor. Sunt responsabili și dau dovadă de ambiție la job. Puteți primi un bonus pentru performanțele profesionale.

Vărsător

Nativii Vărsător pot fi mai aroganți decât este necesar atunci când cred că pot realiza totul cu ajutorul flerului sau al șarmului de care dau dovadă. Pe plan sentimental astrele spun să aveți mare grijă, pentru că pe unii dintre voi vă paște o trădare din partea partenerului de viață sau a unei persoane apropiate.

Pești

Cei din zodia Pești au tendința de a reveni la vechile obiceiuri în această săptămână. Cel mai bine este să vă țineți departe de viciile la care ați renunțat, cu succes, în ultimul timp. Feriți-vă de persoanele toxice din viața voastră.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI