Horoscop aprilie 2021 – Tot ce trebuie să știe nativii din cele 12 zodii

Horoscop aprilie 2021 – Tot ce trebuie să știe nativii din cele 12 zodii
Horoscop aprilie 2021

Mercur intră în Berbec pe 3 aprilie și o nouă lună în Berbec are loc pe 11 aprilie – aducând oarecare ușurință și curaj corpurilor noastre obosite de pandemie. Este un moment excelent pentru a începe orice necesită curaj și strategii concise. Iată tot ce trebuie să știe nativii celor 12 zodii potrivit horoscopului din aprilie 2021.

Horoscop aprilie 2021 – cele 12 zodii

Venus intră în Taur pe 14 aprilie, urmată de Mercur și Soare pe 19 aprilie. Mijlocul lunii promite un timp mai indulgent și plăcut. Înconjoară-te de frumusețe și bucurie. Marte intră în Rac pe 23 aprilie, împingând în continuare agenda lentă și, probabil, sporind sensibilitățile noastre emoționale. În cele din urmă, o lună plină în Scorpion are loc pe 26 aprilie, finalizând orice a început în noiembrie 2020. Este un moment pentru introspecție profundă și onestitate brutală. Citiți horoscopul dvs. mai jos, în cele ce urmează: 

Horoscop aprilie 2021 – Berbec

Începutul lunii vă pune pe drumul cel bun pentru a vă reconstrui și a vă regenera. Este un moment excelent pentru a vă reconecta cu modul în care vă simțiți în corp. La jumătatea lunii se concentrează asupra finanțelor dvs., iar potențialele îmbunătățiri sunt la orizont. Alocați suficient timp solo, pentru a vă ajuta să vă reglați și să vă integrați sentimentele.

Horoscop aprilie 2021 – Taur

Aprilie începe pe un ton mai solemn și mai gânditor, solicitându-vă să vă întoarceți spre interior și să petreceți ceva timp procesându-vă dezamăgirile. Atmosfera se schimbă la jumătatea lunii, unde puteți profita de har, empatie și generozitate față de umanitatea voastră. Oferă-ți spațiu pentru a nu-ți da seama de toate. Cuvintele au multă greutate în această lună și este posibil să fie nevoie să fiți mai atenți la intenția dvs. față de impactul dvs.

Horoscop aprilie 2021 – Gemeni

Obțineți o inovație pandemică în ceea ce privește rezolvarea problemei de socializare luna aceasta. Sunteți datorat pentru un impuls din energia și prezența altor persoane. În schimb, probabil că vă veți simți mai contemplativ și vă veți putea bucura de o perioadă de nefuncționare pe măsură ce intră în mijlocul lunii. Mai ales că unele dintre responsabilitățile și obligațiile dvs. de muncă se încheie și necesită modificări. Fii mai precaut cu bugetul tău și încearcă să fii mai puțin prețios în legătură cu lucrurile tale materiale. O sesiune de decuplare de primăvară poate fi exact ceea ce aveți nevoie.

Horoscop aprilie 2021 – Rac

Luna aprilie este dinamică și sunteți pregătit să străluciți puternic, așa că vă rugăm să fiți pregătiți să primiți recunoaștere publică și laude pentru contribuțiile dvs. Mijlocul lunii vă oferă o mulțime de oportunități de a vă bucura de rudele dvs. și de comunitățile alese. Asigurați-vă că acordați prioritate reconectării cu persoanele cu care colaborați, îngrijiți și iubiți. Pe măsură ce luna se apropie, este posibil să experimentați o scădere a vitalității generale. Călcați ușor și aveți grijă de nevoile dvs. Vă rugăm să spuneți nu lucrurilor de dragul restaurării proprii.

Horoscop aprilie 2021 – Leu

Faceți-vă cunoscut cum se dezvoltă viața. Chiar dacă se pare că viața ta nu progresează acolo unde ai nevoie să fie. Să știți că un val de optimism vă este disponibil luna aceasta. Așteptați să sperați, astfel încât să vă alimenteze să mergeți mai departe. În general, veți fi probabil binecuvântați cu oportunități dulci și sarcina este să le recunoașteți mult timp pentru a le putea primi. Sfârșitul lunii devine mai grav pentru următoarea perioadă.

Horoscop aprilie 2021 – Fecioară

Luna începe într-o dispoziție mai introspectivă. Anumite înțelegeri și evenimente încep să clarifice o mulțime de lucrări din culise la care trebuie să aveți grijă. La jumătatea lunii, o parte din această muncă se ușurează și s-ar putea să vă treziți că vă bucurați de un ritm mai lent. Nu te grăbi, du-te încet. Este posibil ca dezacordurile și neînțelegerile cu prietenii să apară odată cu sfârșitul lunii aprilie. Sentimentele sunt mai tandre și ușor de rănit, așa că călcați ușor. Luați spațiu când este necesar.

Horoscop aprilie 2021 – Balanță

Luna aprilie implică o dinamică relațională care poate pune în evidență orice problemă flagrantă pe care nu o mai poți evita. Mai ales în cazul în care ego-urile împiedică legăturile semnificative. Aceasta este luna în care ești invitat să devii sincer cu privire la cine ești în relațiile tale. Nu mai subestimați ceea ce aduceți la masă. Înclinarea ta de a fi atent la adevărurile care nu se spun este un fel de soft power. Exploatați-l etic poziționându-vă de partea justiției.

Horoscop aprilie 2021 – Scorpion

Luna viitoare vă oferă multă benzină pentru motorul dvs. Fie vei fi pompat să pui mai mult timp la lucru, fie îți dai seama cât de ars ești. Dacă este din urmă, la mijlocul lunii promite o atmosferă mult mai indulgentă, astfel veți avea șansa de odihnă și recuperare. La sfârșitul lunii aprilie, este posibil să întâlniți dezacorduri cu oameni care au o diferență de credințe ca dvs. Calcă ușor, mai ales dacă lupta nu merită timpul și efortul tău. Intrați în conflict doar cu persoane care vă interesează.

Horoscop aprilie 2021 – Săgetător

Liniștea amoroasă a febrei de primăvară se ivește în această lună, așa cum se întâmplă întotdeauna în această perioadă a anului. Sunteți pregătit să vă bucurați, să vă răsfățați cu toate plăcerile pe care le puteți pune la dispoziție. Pe măsură ce se apropie mijlocul lunii, s-ar putea să vă regăsiți puțin din entuziasmul inițial din aprilie. În schimb, te îndrepți către muncă înceată și proiecte de muncă constante. Luna se încheie cu o atmosferă mai sumbră și jalnică. Perfect pentru procesarea sentimentelor pe care le-ai îngropat.

Horoscop aprilie 2021 – Capricorn

Aprilie evidențiază relația cu pământul, casa și poveștile despre originea ta. Aduceți un sentiment de claritate din evenimentele din copilărie și din trecut. S-ar putea să vă simțiți neliniștiți și să vă schimbați pofta, mai ales în timpul pandemiei. Mijlocul lunii te inspiră să te joci, să fii creativ și să-ți asumi mai multe riscuri pentru fericirea ta. Așteptați bucuria primei jumătăți a lunii, deoarece odată cu sfârșitul lunii, inimile rănite și schimburile dure cu alții sunt foarte probabile.

Horoscop aprilie 2021 – Vărsător

Luna viitoare oferă posibilitatea schimbării în rutină și o revigorare a mediului dvs. imediat. Indiferent dacă este inițiat de dvs. sau de circumstanțele dvs., aprilie oferă mai mult acces la ușurință. Regenerați-vă simțurile înfrumusețând spațiul de acasă. Creați inspirație senzorială și texturală. Sfârșitul lunii va aduce mai multă muncă și responsabilități, așa că bucurați-vă cât puteți.

Horoscop aprilie 2021 – Pești

Aprilie, de obicei, stimulează partea ta indulgentă. Aveți grijă să nu cheltuiți excesiv. Dimpotrivă, sperăm că vă aduce abundență materială și prosperitate. Pe măsură ce mijlocul lunii începe, ritmul zilnic încetinește la o viteză mai plăcută. Citiți povești care vă scot în evidență romantismul interior. Vedeți viața prin prisma iubirii universale. Pe măsură ce curge sfârșitul lunii, s-ar putea să te simți în conflict cu dorințele tale. Luați-vă timp pentru a vă rezolva sentimentele în această lună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI