Horoscop 22-28 martie 2021. Zodia care are o săptămână excelentă

Horoscop 22-28 martie 2021. Zodia care are o săptămână excelentă
Horoscop pentru 22-28 martie 2021

Specialiștii vin cu noi previziuni despre cele 12 zodii ale horoscopului. Care va fi traseul pentru nativi în perioada cuprinsă între 22 și 28 martie? Iată prin ce vor trece aceștia!

Horoscop pentru 22-28 martie 2021

Berbec – Au parte de multe discuții, sunt mereu cuprinși de gânduri și îi frământă foarte multe lucruri constant la nivel de raționament. Pendulează între multe decizii și planuri de viitor, dar asta îi face să acționeze cu un și mai mult tact decât înainte. Sunt atenți la fiecare pas pentru că nu vor să o comită și să mai ajungă într-o situație în care au mai fost.

Taur – Taurii au parte de dialoguri importante în săptămâna aceasta despre cariera lor unde pot interveni câteva schimbări importante în privința programului sau a unor sarcini. Există posibile tensiuni cu prietenii sau cu niște asociați din cauza banilor.

Gemeni – Posibile tensiuni cu superiorii, decizii neașteptate despre o funcție sau o răsturnare de situație în cazul unora din prisma strategiei. E recomandat să iasă din casă, să se relaxeze în compania unor persoane de încredere.

Rac – E o perioadă foarte bună în care trebuie să iasă la suprafață pentru a-și putea atinge obiectivele lor. Trecutul continuă să nu te lase să te bucuri de prezent, dar acum alegi să spui ce ai pe suflet.

Leu – Îți recapeți entuziasmul și ești mai dornic de socializare, astfel ai ocazia să legi noi relații, dar să îți consolidezi și viața de cuplu. E o perioadă de progres pentru tine.

Fecioară – Nativii sunt stresați de deciziile profesionale și de discuțiile apărute în cuplul tău. Nu atinge subiecte care aduc alături și disconfortul.

Balanță – Posibile neînțelegeri cu unii dintre colegi. Ești deranjat și obosit de dezechilibrul creat. Îți exprimi orice nemulțumire în fața oricui.

Scorpion – Ai tendința să-ți manipulezi partenerul și să te folosești de resursele celuilalt. Muncești mai mult decât de obicei și consumi multă energie, dar contextul te bucură.

Săgetător – Ierți mai ușor și simți că te vindeci mai repede făcând asta. Există posibile tensiuni în relația cu familia sau prietenii. Ai grijă!

Capricorn – Unele sarcini profesionale te obosesc din toate punctele de vedere. Reușești în sfârșit să pui ceva bani deoparte și să te bucuri de economii.

Vărsător – E de preferat să eviți călătoriile lungi pentru eventuale situații neplaniicate. Speculațiile financiare trebuie evitate, iar viața ta trece prin schimbări enorme.

Pești – Ești foarte confuz în privința unor decizii pe care vrei să le iei. Pot exista tensiuni cu familia pentru că ești nemulțumit de felul în care acționează unii dintre ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI