Cele mai norocoase zodii din 2021. Care vor fi lunile profitabile

Cele mai norocoase zodii din 2021. Care vor fi lunile profitabile
Cele mai norocoase zodii din 2021. Care vor fi lunile profitabile

Chiar dacă anul 2021 nu a început așa cum ți-ai fi dorit, mai sunt încă nouă luni în care astrele promit să se revanșeze față de tine. Ce nativi vor avea noroc în dragoste și carieră în lunile care urmează. Verifică acum dacă și tu ești printre cei norocoși.

Care sunt cele mai norocoase zodii din 2021

Berbec

Potrivit astrelor, Berbecii vor fi buni prieteni cu Vărsătorii în acest an, așa că vei simți, cu siguranță, influența planetelor Saturn și Jupiter. Vei dori să experimentezi lucruri noi și îți vei depăși, constant, limitele. Lunile favorabile pentru tine sunt februarie, aprilie, iulie și septembrie. Vei întâmpina anumite dificultăți în mai și iunie.

Taur

Nativii din zodia Taur sunt aventurieri, le place mereu să experimenteze lucruri noi, să fie înconjurați de oameni, pentru că se plictisesc foarte repede. Cu Uranus ca planeta lor guvernatoare, aceste zodii vor avea parte de câteva schimbări în 2021. Ianuarie, martie, mai, septembrie sunt lunile care îți poartă noroc. Vei avea probleme în iulie, dar în august s-ar putea înfiripa o idilă între tine și un admirator secret.

Gemeni

Gemenilor le merge foarte bine pe plan profesional în anul 2021. Cu dragostea vor sta ei cam prost, ai grijă să nu ți se anuleze nunta aia pe care o tot planifici de un an de zile. Cel mai bine este să iei lucrurile ca atare și să nu forțezi lucrurile cu partenerul tău. Februarie, aprilie, iulie, octombrie sunt lunile favorabile aceste zodii. Ghinionul vine în martie și septembrie.

Rac

2021 este anul în care nativii din zodia Rac apelează la meditație, liniște și introspecție. Racii sunt firi introvertite și calme, nu le place agitație și se feresc de locuri aglomerate. Le va merge foarte bine în lunile martie, iunie, iulie, noiembrie, iar la capitolul amoros se lasă cu scântei în noiembrie. Octombrie va fi o lună grea pentru tine.

Leu

Leii se concentrează foarte mult pe munca în echipă și pozitivism în 2021. Extrovertiți și sociabili, acești nativi trăiesc pentru a fi în centrul atenției. Lunile norocoase pentru ei sunt februarie, aprilie, august și decembrie. Luni dificile vor fi mai și octombrie.

Fecioară

Perfecționistul zodiacului are multe de făcut în anul 2021. Fecioara se focusează pe sănătatea mintală și trupească în lunile care vor veni. Ai grijă de corpul tău, nu te mai stresa atât de tare din cauza jobului. Mai, august, decembrie sunt lunile care îți poartă noroc, spre deosebire de iunie și noiembrie când s-ar putea să primești o veste neplăcută. Din punct de vedere romantic, lunile iulie și august vor fi incitante.

Balanță

Toată lumea știe că anul 2021 este anul Balanței. Profesional și personal vorbind, acești nativi vor avea parte de cele mai frumoase surprize din viața lor. Nativilor Balanță le merge foarte bine la locul de muncă, formează legături puternice cu anumiți colegi de la job. Își vor aprofunda cunoștiințele și relațiile. Pretendenții bat la ușă, iar cei singuri își vor cunoaște marea dragoste. Lunile norocoase pentru Balanțe sunt aprilie, iunie și octombrie. Lunile iulie și decembrie vor fi dificile.

Scorpion

Pentru Scorpioni, 2021 este anul în care se vor concentra pe casă și familie. Nu vei mai avea timp și nici energie să suporți toate nedreptățile și vei tria foarte bine oamenii care vor rămâne în viața ta. Conform astrelor, unele relații se vor destrăma, în timp ce altele se vor reînnoi. Luni favorabile acestei zodii sunt mai, iulie și noiembrie. August va aduce o veste proastă.

Săgetător

Astrele aduc vești bune pentru nativii Săgetători. În luna iulie vei avea mult noroc în dragoste. Norocul dă peste tine în februarie, aprilie, iulie, octombrie. Spiritul tău liber și dornic de aventură nu se dezminte nici în această perioadă, vei încerca să călătorești și să cunoști oameni noi, pentru a-ți îmbogăți experiențele sociale. Septembrie va fi o lună grea pentru tine.

Capricorn

Capricornii vor da lovitura în mai, august și decembrie. Acești nativi se concentrează pe carieră în 2021, având ca principal scop înmulțirea sumelor pe care le au, deja, în conturile bancare. Mare grijă, însă, în lunile aprilie, octombrie, căci se anunță problematice.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsători adoră să fie creativi și liberi. Sunt foarte încăpățânați și orgolioși, nu îi vei putea convinge că tu știi mai bine decât ei. Vărsătorii vor evolua la job și poate vor primi și o mărire de salariu. Vor avea parte de noroc în februarie, aprilie, iunie și octombrie, în timp ce lunile mai și noiembrie le vor aduce câteva neplăceri.

Pești

Lunile martie, mai, iulie și noiembrie vor aduce numai bucurii și noroc pentru cei din zodia Pești. Acești nativi se vor bucura de succes în anul 2021. Compasiunea și sensibilitatea acestei zodii te vor ajuta să treci cu bine peste toate problemele care ar putea apărea în iunie și decembrie. În noiembrie ai putea schimba locul de muncă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI