Horoscop 29 iunie. Pentru ce zodii va fi o zi divină și minunată. Vești bune!

Horoscop 29 iunie. Pentru ce zodii va fi o zi divină și minunată. Vești bune!
Horoscop 29 iunie

Ne apropiem de sfârșitul lunii iunie, iar astrele aduc vești promițătoare pentru unii dintre cei 12 nativi. Care sunt zodiile care vor avea o zi superbă și productivă, iar cine este nativul care va strâmba din nas pentru că nu primește mărirea aceea de salariu pe care o spera. Numerele norocoase ale zilei sunt 3,13,34,40,43, iar cei care vor să atragă energiile pozitive ar face bine să poarte haine aurii sau mov.

Horoscop 29 iunie

Berbec

Astrele spun că anumiți nativi din zodia Berbec se gândesc să se mute în casă nouă. Fie că este vorba despre o chirie sau un credit la bancă, tu ești determinat să faci acest pas, iar familia și prietenii cei mai buni te susțin. Vei apela la ei pentru un sfat

Taur

Nativii din zodia Taur vor lua anumite decizii importante pentru ei și partenerul lor de viață. La locul de muncă totul merge strună, iar șefii sunt foarte mulțumiți de tine. Vei primi, cu siguranță, o mărire de salariu sau un bonus pentru activitatea, ta cât de curând.

Gemeni

Astrele spun că nativii din zodia Gemeni trebuie să aibă mai multă grijă de starea lor de sănătate în perioada care urmează. De asemenea, vei avea anumite surprize din punct de vedere profesional.

Rac

Suntem în plin sezon al Racilor, iar perioada asta este benefică pentru tine din toate punctele de vedere. Astrele te sfătuiesc să iei atitudine și să pui lucrurilor pe nume, în special la serviciu, acolo unde ai câteva mici probleme. Nu lăsa pe nimeni să te calce în picioare. E dreptul tău să fii auzit și să îți exprimi nemulțumirile. Totul merge bine în relația de cuplu.

Leu

Nativii din zodia Leu vor face cheltuieli masive pentru lucruri care să le îmbunătățească imaginea. Muncești din greu pentru toți banii pe care-i câștigi și poate este timpul să te răsfeți și tu puțin. Du-te la cumpărături, relaxează-te și petrece timp de calitate alături de prietenii cei mai buni.

Fecioară

Unii nativi Fecioară plănuiesc o vacanță de care se vor bucura din plin luna viitoare. Chiar dacă ești prins în detalii, excursia asta te va ajuta să te detașezi de lucrurile care te-au tot deranjat în ultima vreme.

Citește continuarea pe impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI