28 iun. 2021 | 14:13

Horoscop. Ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește mai mult, de fapt

Horoscop
Horoscop. Ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește mai mult, de fapt
Horoscop: cât de mult trăiești în funcție de luna în care te-ai născut?

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Astrologii indică exact ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește cel mai mult în funcție de perioada în care a venit pe lume și care este explicația pentru acest lucru?

Horoscop: cât trăiești în funcție de luna în care te-ai născut?

Speciliștii indică din ce în ce mai multe detalii care ne influențeză cumva viața sau care ne arată câteva ceva despre noi înșine. Fiecare mic amănunt e unic în combinație cu altele care ajung să ne reprezinte într-o oarecare măsură.

Desigur că există nenumărate persoane în lumea aceasta care poartă și ele datele nostre de naștere, motiv pentru care există și alte categorii care să reprezinte ceva comun. De exemplu, astrologii au adus acum în prim-plan semnificația din spatele lunii de naștere și a duratei vieții noastre.

Majoritatea oamenilor doresc să trăiască mulți ani pentru a experimenta cât mai multe, pentru a avea oamenii dragi alături mai mult timp sau a-și vedea copiii, nepoții crescând. Cercetătorii arată că luna nașterii este asociată cu sănătatea, dar și cu longevitatea.

Asocierea poate părea un pic deplasată la prima vedere sau discriminatorie, dar este ușor de înțeles. Eexplicația din spate este logică, dar nu și general valabilă pentru că în mare parte durata vieții ține de calitatea și moștenirile din genă (posibile probleme de sănătate din arborele genealogic)

Ce arată un studiu?

Concret, este vorba despre cum unii bebeluși care vin pe lume în anumite sezoane sunt expuși la medii diferite, nutriție, nivel de vitamina D sau infecțiile din momentul acela. Aceste detalii sunt prezente când vine vorba și de uter, dar și de primele luni de viață.

Concret, mai ușor este să te gândești că un bebeluș care se naște și începe diversificarea în primăvară are la dispoziție alte opțiuni față de cel care începe diversificarea în sezonul rece unde se consumă mai mult fructe și legume congelate în prealabil.

Etapele de dezvoltare au astfel o influență asupra sănătății noastră. Veștile proaste vin pentru bebelușii care sunt născuți toamna. Persoanele născute în octombrie și noiembrie primesc în general mai puțină lumină solară și deci și mai puțină vitamina D în momentul în care sunt sugari.

Un studiu publicat în cadrul Journal of Aging Research a arătat că persoanele născute în septembrie și noiembrie aveau cele mai mari șanse să atingă 100 de ani. Acest lucru poate avea legătură și cu faptul că cele născute în lunile menționate sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta boli cardiovasculare, cauză comună de deces la nivel global.

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
JUDECĂTORII au luat decizia finală. FLORIN CĂLINESCU a primit vestea chiar acum
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro