Horoscop. Ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește mai mult, de fapt

Horoscop. Ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește mai mult, de fapt
Horoscop: cât de mult trăiești în funcție de luna în care te-ai născut?

Specialiștii vin cu noi detalii pentru cei 12 nativi ai horoscopului. Astrologii indică exact ce spune luna nașterii despre durata vieții tale. Cine trăiește cel mai mult în funcție de perioada în care a venit pe lume și care este explicația pentru acest lucru?

Horoscop: cât trăiești în funcție de luna în care te-ai născut?

Speciliștii indică din ce în ce mai multe detalii care ne influențeză cumva viața sau care ne arată câteva ceva despre noi înșine. Fiecare mic amănunt e unic în combinație cu altele care ajung să ne reprezinte într-o oarecare măsură.

Desigur că există nenumărate persoane în lumea aceasta care poartă și ele datele nostre de naștere, motiv pentru care există și alte categorii care să reprezinte ceva comun. De exemplu, astrologii au adus acum în prim-plan semnificația din spatele lunii de naștere și a duratei vieții noastre.

Majoritatea oamenilor doresc să trăiască mulți ani pentru a experimenta cât mai multe, pentru a avea oamenii dragi alături mai mult timp sau a-și vedea copiii, nepoții crescând. Cercetătorii arată că luna nașterii este asociată cu sănătatea, dar și cu longevitatea.

Asocierea poate părea un pic deplasată la prima vedere sau discriminatorie, dar este ușor de înțeles. Eexplicația din spate este logică, dar nu și general valabilă pentru că în mare parte durata vieții ține de calitatea și moștenirile din genă (posibile probleme de sănătate din arborele genealogic)

Ce arată un studiu?

Concret, este vorba despre cum unii bebeluși care vin pe lume în anumite sezoane sunt expuși la medii diferite, nutriție, nivel de vitamina D sau infecțiile din momentul acela. Aceste detalii sunt prezente când vine vorba și de uter, dar și de primele luni de viață.

Concret, mai ușor este să te gândești că un bebeluș care se naște și începe diversificarea în primăvară are la dispoziție alte opțiuni față de cel care începe diversificarea în sezonul rece unde se consumă mai mult fructe și legume congelate în prealabil.

Etapele de dezvoltare au astfel o influență asupra sănătății noastră. Veștile proaste vin pentru bebelușii care sunt născuți toamna. Persoanele născute în octombrie și noiembrie primesc în general mai puțină lumină solară și deci și mai puțină vitamina D în momentul în care sunt sugari.

Un studiu publicat în cadrul Journal of Aging Research a arătat că persoanele născute în septembrie și noiembrie aveau cele mai mari șanse să atingă 100 de ani. Acest lucru poate avea legătură și cu faptul că cele născute în lunile menționate sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta boli cardiovasculare, cauză comună de deces la nivel global.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI