Horoscopul dragostei pentru raci. Cu ce nativi formezi cuplul ideal

Horoscopul dragostei pentru raci. Cu ce nativi formezi cuplul ideal
Horoscopul dragostei: cu cine te potrivești în funcție de zodia ta?

Astrologii aduc detalii pentru zodii în sectorul amoros. Cu ce nativi poți să formezi cuplul ideal? Află care este partenerul potrivit pentru tine în funcție de semnul sub care s-a născut! Tu știai că te potrivești cu el?

Horoscop dragostei pentru raci: cu cine te potrivești în funcție de nativ

Rac – Fecioară

Aceștia sunt compatibili pentru că deseori trăiesc la fel lucrurile, se susțin și se înțeleg reciproc, dar cu toate astea chiar și împreună au aceleași dificultăți în ceea ce privește încrederea și anxietatea de care amândoi dau dovadă. Fecioara are multă răbdare și visează la familie și un cămin liniștit, ia racul vrea să dea frâu liber imaginației. Defectul în relația lor ar putea fi din partea Fecioarei care este mult prea atentă la detalii pe care Racul nu le sesizează. Fecioara nu face prea multe declarații de dragoste și transmite altfel aprecierea față de o persoană, spre deosebire de Rac. El adoră să își exprime toate sentimentele.

Rac – Scorpion

Ambii sunt zodii de apă și relația lor este mereu bazată pe sentimente. Ei trebuie mereu să simtă să fie cu cineva și nu fac lucrurile doar de dragul de a le face. Sunt pasionali, dar nu sunt scutiți și de extreme. Scorpionul pune pe masă toate cărțile, e extrem de pătimaș și reușește să înțeleagă întocmai sentimentele Racului. Cel din urmă are intuiția de partea sa și reușește să-l echilibreze pe Scorpion. Ei doi sunt făcuți unul pentru celălalt, precum arată astrologii. Cei doi fac casă bună împreună pentru că observă că sunt pe aceeași lungime de undă și că văd lucrurile la fel. Adoră să facă planuri dacă reușesc să simtă stabilitate și tânjesc după conexiuni care să conteze și în care să se simtă lejer și natural. Sunt perfecți, iar pasiunea și intriga nu lipsesc în ceea ce îi privește.

Rac – Pești

Personalitatea zodiei Rac seamănă pe alocuri cu cea a Peștilor fiind și două semne de apă. Sensibilitatea și emoția își fac loc una lângă cealaltă și se transformă în una extrem de romantică. Nativul Pești îl ajută pe Rac să își scoată la suprafață latura artistică și formează unul din cuplurile bune, fiind ambii altruiși și înțelegători. Peștele își dorește să fie răsfățat, iar Racul să se ocupe de fericirea partenerului tocmai pentru că îi oferă iubire necondiționat și atenție. Ambii vor opta pentru mai mult timp petrecut împreună în interiorul căminului pentru a se putea cunoaște din toate unghiurile posibile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI