26 nov. 2020 | 19:42

Horoscop 27 noiembrie 2020. Zodia care azi are noroc. Un înger vă iubește

Știri generale
Horoscop 27 noiembrie 2020. Zodia care azi are noroc. Un înger vă iubește
Horoscopul zilei de vineri pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de vineri, 27 noiembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt: 3, 25 și 34, iar culorile care vă poartă noroc sunt: roz, mov și galben.

Horoscop 27 noiembrie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii pot face un drum scurt pentru a-și rezolva câteva probleme restante. Veștile vin de la distanță și în acest lucru îi mai liniștește, mai ales după săptămâna prin care au trecut.

Taur

Norocul este de partea Taurilor și au în înger păzitor care îi iubește și parcă i-a binecuvântat. Să profite de acest cadou pentru a schimba anumite lucruri în bine și pentru a evolua spiritual. Să nu îl lase pe Marte să creeze discuții cu cei dragi, să fie diplomați.

Gemeni

Pentru Gemeni, atmosfera în familie este una normală, iar Luna în Casa Carierei îi poate ajuta să obțină mai ușor rezultatele dorite. Unele persoane din familie pot să aibă nevoie de sfatul și susținerea lor.

Rac

În această perioadă pot să beneficieze de toată energia bună pe care o oferă altora și așa vor fi răsplătiți, cum s-ar fi așteptat. Important este ca ei să fie acolo pentru cei care au nevoie de prezența lor.

Leu

Anumite obstacole care până acum tot îi țineau în loc încep a fi eliminate sau efectiv ei sunt cei care au învățat să se adapetze circumstanțelor și să găsească noi modalități de a reuși. Să încerce să nu își facă griji mai mari decât este necesar pentru acest moment.

Fecioară

Pentru Fecioare există o compatibilitate pe care o au cu partenerul, iar acum e un moment bun să o redescopere. Pot face drumuri scurte, iar relația cu cei jur este una bună. De asemenea, este un moment bun să aibă încredere în muncă mai mult decât în noroc.

Balanță

Anumite persoane cu care colaborează pot să fie mult prea liniștite sau calme pentru această perioadă prin care trec, iar asta le redică niște semne de întrebare. Uneoro trebuie să își impună părerea, deoarece altfel riscurile pot să fie mari. Citește mai departe pe Impact.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Capital.ro
Hidroelectrica, anunț important pentru toți clienții! Schimbările anunțate pentru următoarea perioadă
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
IOHANNIS a dat LOVITURA! NOUA funcție a PREȘEDINTELUI. Nu e la NATO
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro