25 apr. 2024 | 18:54

Gestul emoționant făcut de Alexandru Ciucu pentru Alina Sorescu. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea

Monden
Gestul emoționant făcut de Alexandru Ciucu pentru Alina Sorescu. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea
Gestul emoționant făcut de Alexandru Ciucu pentru Alina Sorescu

În plin proces de divorț de mama copiilor săi, femeia alături de care a trăit 12 ani din viață, designerul a decis să lase deoparte tensiunile pentru a marca un eveniment important pentru familie. Gestul făcut de Alexandru Ciucu pentru Alina Sorescu i-a impresionat pe internauți.

Gestul făcut de Alexandru Ciucu

După o căsnicie de 12 ani, timp în care și-au fost alături la bine și la greu, devenind părinții a două fetițe minunate, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pornească pe drumuri separate.

De mai bine de doi ani, nu mai locuiesc împreună, iar procesul de divorț este în plină desfășurare. Cea mai mare bătălie pare că se dă pentru custodia celor două fiice.

„Am dăruit din nou fetelor câte un buchet de flori”

În ciuda faptului că tensiunile sunt uriașe între el și viitoarea fostă soție, Alexandru Ciucu a decis să uite de conflicte într-un moment important pentru familie. De ziua de naștere a fiicei sale, Raisa, designerul le-a dăruit „fetelor” câte un buchet superb de flori, dezvăluindu-și gestul cu o fotografie publicată în mediul online.

Urmăritorii săi au observat imediat că a cumpărat trei buchete, ceea ce înseamnă că unul a fost oferit Alinei Sorescu.

„Florile aduc mereu bucurie. Azi, de ziua Raisei am dăruit din nou fetelor câte un buchet de flori. La mulți ani, scumpa mea!”, a scris Alexandru Ciucu pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: Alexandru Ciucu rupe tăcerea despre tânăra cu care a fost văzut: „Denigrări de cea mai joasă speță” EXCLUSIV

Gestul emoționant făcut de Alexandru Ciucu pentru Alina Sorescu. Fanii au rămas fără cuvinte când au văzut imaginea

„Eu sunt de acord cu așa ceva”

Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Playtech Știri, Alexandru Ciucu a susținut că părinții divorțati ar trebui să se reunească, la aceeași masă, de sărbători.

”Așa mi s-ar părea și mie normal, deci eu sunt de acord cu așa ceva, absolut, ar fi frumos ca părinții să petreacă împreună sărbătorile, de Paște, de Crăciun, de 1 Iunie, de dragul copiilor. Sigur că da, ar fi frumos să le petrecem cu toții, împreună. Sunt întotdeauna pentru echilibrul emoțional al copiilor.

Copiii nu au niciodată nicio vină și, atunci, dacă adulții consideră că este mai bine să se despartă, micuții nu ar trebui să simtă lipsa vreunuia dintre părinți, de Sărbătorile Pascale, de Crăciun, de zilele de naștere, de onomastică”, ne-a mai spus Alexandru Ciucu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Te-ar putea interesa și: Alexandru Ciucu, despre a doua sa pasiune! Fostul soț al Alinei Sorescu, declarații în premieră după divorț: “Mai am timp” VIDEO EXCLUSIV

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Legenda Iepurașului de Paști - o tradiție prezentată de un teolog creștin!
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile trebuie să îl aibă la bord. Devine obligatoriu din 1 iulie. UE a dat ordin definitiv
Capital.ro
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro