26 nov. 2020 | 18:03

Horoscop. Zodiile disperate după atenție. Ar face orice să fie ”centrul Universului”

Utile
Horoscop. Zodiile disperate după atenție. Ar face orice să fie ”centrul Universului”
Horoscop. Zodiile disperate după atenție. Ar face orice să fie ”centrul Universului”

La nivelul inconștient, încă de la primele bătăi ale inimii, viața noastră depinde de capacitatea de a comunica și capta atenție, în acest caz, a mamei. Universul nostru timpuriu este legat de a fi văzuți și auziți. Creștem, ne dezvoltăm, iar nevoia de atenție se ramifică, fie se calibrează, ori, pentru unii, devine scop principal. Cei din urmă sunt ochiți de astrologi, care au făcut conexiuni cu atitudinea lor și zodiile acestora.

Horoscop: zodiile disperate după atenție

Berbec

Nimeni nu este atât de încrezător în forțele proprii cum este nativul zodiei Berbec. De altfel, nu este o surpriză, pentru că mereu doresc să fie miezul situației. Chiar dacă nu știi, un Berbec este destul de simplu de recunoscut în mulțime, de la mers și până la alură.

Gemeni

Gemenii reușesc să fie în centrul atenției destul de simplu: prin discuțiile degajate pe care le poartă. Fiind extrem de sociabili, ei adoră să fie înconjurați de mulți oameni. Dacă nu știi cine este zodia Gemeni la un eveniment, ei bine, este acea persoană care stă la coadă la toaletă și, în câteva minute, și-a făcut deja trei noi cunoștințe. Este cel care povestește cu pasiune cum a petrecut chiar și un banal weekend în pat. Deși sunt adesea în centrul atenției, își doresc întotdeauna mai mult, femeia Gemeni în special. Ea va spune mereu că nu e îndeajuns, că merită și mai multă atenție, motivând că are multe de spus și de arătat.

Leu

Leul este regele atenției. Nu numai că are o personalitate dominantă și dominatoare, dar este și extrem de dramatic, lucru care se traduce prin: nu-i pui la picioare și ultima fărâmă de atenție. Dacă nu faci asta, te va face să regreți ori să îl venerezi cu orice mijloace. Pe de altă parte, în încercarea de a fi la pièce de résistance, riscă, de multe ori, să se pună în posturi stânjenitoare.

Săgetător

Nativii zodiei trăiesc o viață incitantă fără să își propună asta, tocmai de aceea lumea vorbește despre ei. Cei născuți în zodia Săgetător se numără printre cele mai extrovertite semne ale zodiacului, drept urmare mulți oameni își reperează rapid drept doritori de atenție. Popularitatea lor atrage și mai mulți oameni în jur. Iar dacă până acum am descoperit ce semne zodiacale vor să fie în centrul atenției, la Săgetător putem spune că se folosește de atenția celor din preajmă pentru că doresc celebritatea.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion pot să fie ori asertivi, ori agresivi. Ei nu încearcă cu orice chip să facă vreo impresie, dar știu foarte bine ce au de făcut atunci când o vor. Dacă își propun, vor capta imediat atenția unei mulțimi. Așadar, nu ai cum să ignori persoanele născute în zodia Scorpion. Pe de altă parte, chiar dacă ajungi să urăști un Scorpion din aceste motive, tot nu-ți va rămâne indiferent.

 

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Regula obligatorie pe care românii o vor accepta. Decizia așteptată de milioane de persoane
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro