Horoscop. Cele mai empatice zodii. Atenție, ele sunt extrem de sensibile!

Care sunt cele mai empatice zodii din horoscop

Empatia este acea abilitate de a prelua emoțiile celorlalți și pe care o avem toți, în mai mare sau în mai mică măsură. Să fii empatic înseamnă să arăți că ești deschis la emoțiile altora, dar și că le percepi și le simți la rândul tău.

Horoscop. Care sunt cele mai empatice zodii

Asta, clar, dacă te numeri printre nativii cei mai empatici din zodiac, deaorece adevărații emipatici preiau stările emoționale ale celorlalți, durerea sau bucuria. Alții afișează o falsă empatie prin declarații care doar atrag atenția asupra lor. Pentru unii dintre nativi, empatia poate fi o povară, deoarece le afectează permanent stare de spirit proprie.

Peşti

Peștii se întâmplă să fie cu adevărat empatici însă nu se pot bucura de această abilitate, întrucât de multe ori îi face să se afle într-o stare de agitație și anxietate permanentă. Mulți le apreciază compania, pentru că prezența lor îi calmează.

Taur

Mulți îi cred pe Tauri mai puțini sensibili, până ce ajung să îi cunoască și să descopere o persoană surprinzător de ampatică și de receptivă la emoțiile celorlalți. Recunosc acest lucru la ei, însă preferea adesea să nu se vadă asta, ca să nu fie luat în semn de slăbiciune. Ei sunt alături de cei care se află în nevoi și sunt cei mai buni prieteni pe care cineva i-ar putea avea.

Fecioară

Toată viața au fost rupte între a fi empatice și a perfecționiste împietrite. Iar unul dintre motivele pentru care au devenit atât de reci în aparență este pentru că trebuia să se protejeze. Astfel, Fecioarele și-au creat un mecanism de supraviețuire și devin inabordabile. Dar e doar de fațadă. Empatia este pentru Fecioare cu adevărat chinuitoare.

Scorpion

Scorpionii sunt alte semne zodiacale care sunt sensibile. Ironia face ca, deși nativii sunt cunoscuți ca fiind oameni duri, ei să fie unii dintre cei mai sensibili, grijulii și empatici. Vor să ajute și vor să îi facă pe oameni fericiți. Dar nu reușesc întotdeauna, din păcate. .

Vărsător

Empatia Vărsătorilor este una profundă și tratează lumea în jurul lor așa cum o face un părinte cu propriul copil. Se preocupă de cei din jurul lor și, dacă observă că cineva suferă, își doresc din tot sufletul să-i curme suferința emoțională. Vărsătorii petrec mult timp încercând să-i facă fericiți pe cei dargi lor. Uneori, le solicită ajutorul, iar asta îi face fericit, însă atunci când empatia lor nu este apreciată, au tendința de a se enerva. Furia îi face mai puțin receptivi față de ceilalți.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI