25 aug. 2022 | 20:48

Horoscop 26 august 2022. Zodia care începe să comunice mai bine

Horoscop
Horoscop 26 august 2022. Zodia care începe să comunice mai bine
Alfă care este zodia care începe să comunice mai bine

Horoscop 26 august 2022. Mercur, astrul comunicării, intră astăzi în zodia Balanță, zodie pe care o va traversa până pe 23 septembrie, când ajunge, în mișcare retrogradă, în zodia Fecioară. Revine din nou în Balanță pe 11 octombrie. Planeta comunicării se simte bine în Balanță, așa că devenim mai diplomați, cooperanți și ne dorim să legăm relații de prietenie, sentimentale sau profesionale. Așadar, urmează o perioadă favorabilă îmbunătățirii relațiilor.

Horoscop 26 august 2022

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Berbec/ Ascendent Berbec

Sectorul asociat relațiilor, nativule din Berbec, al căsătoriei și parteneriatelor profesionale începe să fie tranzitat de astăzi de Mercur prin zodia Balanță.

Așadar, comunicarea cu partenerul sau cu cei cu care desfășori activități devine importantă. Azi ai ocazia să lămurești niște chestiuni pe care le-ai tot amânat. Din punct de vedere profesional sunt favorizate negocierile.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Taur/ Ascendent Taur

Sectorul activităților profesionale, muncii și sănătății este dinamizat începând de astăzi de Mercur, în tranzit prin zodia Balanță.

Planeta comunicării îți va susține activitatea la serviciu, relațiile cu colegii sau cu colaboratorii. Posibil să începi să primești oferte de job, de colaborare, și vei știi să negociezi în favoarea ta.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cu Mercur, guvernatorul tău, începând de astăzi, în tranzit prin zodia Balanță, prin sectorul sentimental, s-ar putea să ai toate șansele să cucerești pe cineva sau dacă ești singur să fii atras de capacitățile intelectuale ale unei persoane cu care flirtezi.

De asemenea, Mercur te va ajuta în toate activitățile de creație și vei avea intuiție și idei ingenioase.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Rac/ Ascendent Rac

Cu Mercur, planeta comunicării, în tranzit prin zodia Balanță, începând de astăzi, relațiile de familie se vor îmbunătăți și vei găsi soluții la unele probleme locative.

De asemenea, dacă intenționezi să vinzi/cumperi sau închiriezi un imobil, vei negocia în favoarea ta.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Leu/ Ascendent Leu

Cu Mercur, planeta comunicării, începând de astăzi, în tranzit prin zodia Balanță, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, este posibil să înveți lucruri noi, să socializezi mai mult, să faci mai multe deplasări, iar relațiile cu rudele, în special cu frații, se pot îmbunătăți.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, începe de astăzi să tranziteze zodia Fecioară, respectiv sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă.

Așadar, în perioada următoare, ești interesat să negociezi, să cauți oferte de suplimentare a veniturilor.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur, planeta comunicării, începe să tranziteze de astăzi zodia Balanță, respectiv sectorul personalității. Așadar, vei avea un aliat care te va ajuta să te faci plăcut, să comunici și să cauți înțelegere.

De asemenea, vei căuta  armonie în toate relațiile tale, personale sau profesionale.

Horoscop zilnic 26 august 2022 Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sectorul subconștientului, izolării, nativule Scorpion, al frământărilor interioare și trecutului este activat începând de astăzi odată cu tranzitul lui Mercur, planeta comunicării, prin zodia Balanță.

Așadar, vei prefera să stai retras, să reflectezi, să stai departe de cotidian și de tot ce ar putea să te suprasolicite.

Horoscop zilnic 26 august Săgetător/ Ascendent Săgetător

Începând de astăzi Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze zodia Balanță, respectiv sectorul vieții sociale, prietenilor și planurilor de viitor.

Mercur te va ajuta să-ți mărești cercul de cunoștințe, să vii cu idei noi în proiectele pe care le ai în derulare sau pe care le începi.

Horoscop zilnic 26 august Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur, planeta comunicării, își începe de astăzi tranzitul prin zodia Balanță, respectiv prin sectorul carierei, sferei socio-profesionale și imaginii.

Urmează o perioadă în care vii cu idei noi, pe care le vei prezenta șefilor și încerci să te afirmi. De asemenea, îți vei urmări interesele profesionale și obiectivele.

Horoscop zilnic 26 august Vărsător/ Ascendent Vărsător

Începând de astăzi, Mercur, planeta comunicării, începe să tranziteze zodia Balanță, respectiv sectorul perfecționării profesionale, educației superioare, călătoriilor, relațiile cu străinătatea, dar  și principiile și convingerile de viață.

Se intensifică legăturile cu persoane din străinătate, participi la evenimente sociale, prezinți proiecte sau pleci într-o călătorie, care îți poate schimba viziunea asupra vieții.

Horoscop zilnic 26august Pești/ Ascendent Pești

Mercur, planeta comunicării, începe să traverseze începând de astăzi zodia Balanță, respectiv sectorul avantajelor financiare, a banilor pe care îi poți obține din alte surse decât salariile, prin intermediul altor persoane sau instituții.

Așadar, vei căuta să-ți faci ordine în situația financiară. De asemenea, Mercur vine să-ți aducă preocupări pentru sfera intimă, relația cu partenerul de cuplu, despre care poți afla secrete sau lucruri ascunse.

Horoscopul zilei de 26 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro