Horoscop 25 aprilie. Fecioarele au probleme de sănătate, dar o zodie află un mare secret chiar azi

Horoscop 25 aprilie. Fecioarele au probleme de sănătate, dar o zodie află un mare secret chiar azi
Horoscop 25 aprilie 2021. Previziunile astrelor pentru azi

Mercur din Taur a făcut ieri o conjuncție cu Uranus, ceea ce a determinat ca zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător să primească unele vești la care nu se așteptau. În aceeași notă va continua și ziua de duminică, 25 aprilie, când pentru unele semne se anunță știri pozitive, iar pentru altele negative.

Horoscopul pentru ziua de duminică, 25 aprilie 2021

Culorile ce aduc astăzi veselie sunt galben și bej, iar numerele norocoase sunt 3, 14, 27, 29, 30 și 32.

Berbec

Ai multe gânduri care nu îți dau pace, în principiu despre muncă. E recomandat să te organizezi, dar nu uita că nu vei vedea pădurea din cauza copacilor. Un moment de detașasare și relaxare nu ar strica.

Taur

Casa sufletului este cea atinsă astăzi, în special dacă simți cum anumite persoane din jur țin la tine și îți doresc binele. Este un moment oportun să le întorci favorurile.

Gemeni

Anumite lucruri trebuie lăsate așa cum sunt, dar pe de altă parte ai nevoie și de ieșiri din zona de confort, de momente în care să îți înfrunți fricile. Bazează-te pe sprijinul moral oferit de persoana iubită.

Rac

Activitățile în care ești implicat sunt clar pe placul tău și cel mai bine îți cade faptul că oamenii dragi îți caută prezența. Astrele te sprijină dacă vrei să vinzi sau să cumperi ceva.

Leu

Sectorul bunurilor materiale scârțâie. E bine să gândești în detaliu mutarea sau, oricum ar fi, schimbarea. Deciziile înțelepte pot veni și la o simplă ieșire la o plimbare, așa că ia-ți partenerul și mișcă-te prin soare.

Fecioară

Venus îți poate aduce o stare de disconfort în partea de jos a abdomenului sau te poate agita mai mult decât e cazul dacă trebuie să ataci anumite subiecte. Important este să gândești pozitiv și să dai timp.

Balanță

Jupiter îți aduce optimism și chiar idei bune pentru a te organiza mai bine în viitor. Asta îți va da o mare bucurie, fiindcă știm cu toții grija aproape nebună a voastră de a vă ordona lucrurile, evenimentele, întâmplările. Prietenii și familia sunt cei care te susțin și pe ajutorul cărora te bazezi.

Scorpion

Vrei să te detașezi de unele lucruri sau întâmplări, tocmai de aceea în această perioadă ai început să îți iei gândurile în serios. Ba chiar ai început să iei decizii! Îți dorești altceva și e bine să faci pași înspre asta. Pe de altă parte, despre casa iubirii se știe că trebuie să comunici deschis sentimentele cu persoana iubită.

Citește continuarea pe Impact.ro.