Horoscop dragoste 2021. Top 3 cei mai mincinoși bărbați, în funcție de zodie. Mare atenție

Horoscop dragoste 2021. Top 3 cei mai mincinoși bărbați, în funcție de zodie. Mare atenție
Horoscop dragoste. Top 3 barbati mincinosi

Minciuna reprezintă o afirmație contrazisă de experiență, observație ori bun-simț, oferită de cel mincinos în mod premeditat sau spontan. Minciuna este considerată, de regulă, o acțiune intențională de declarare a unei stări modale neconfirmabile sau ușor confirmabile. Ea creează confuzie, oferă false speranțe.

Horoscop dragoste 2021. Bărbați mincinoși

Cu toate că minciunile premeditate sunt cele considerate devastatoare și de neiertat, există și minciuni spontane, nepremeiditate, probabil determinate de lipsa de informare, de înțelege corectă și de interpretarea greșită a informațiilor existente sau accesibile la un anumit moment dat. Și zodiacul are mincinoși, iar astrologii au făcut de data aceasta un top al celor mai mincinoși bărbați, trei la număr. Este vorba despre bărbații Gemeni, Balanță și Pești.

Ei mint adesea ca să evite pedepsirea sau mustrarea. Fie că e vorba de un test la matematica sau deadline ratat la muncă, ei încearcă să iasă basma curată presărând, din când în când, câte o minciună. Sunt și unii care mint ca să îi facă pe ceilalți să se simtă mai bine, iar unii care mint ca să-și protejeze stima de sina. E drept că nimeni nu se așteaptă să fii sincer sută la sută mereu, iar unii sunt de părere că anumite lucruri mai bine rămân nespuse. Dar hai să vedem topul celor 3 bărbați mincinoși.

Gemeni

Gemenii sunt renumiți pentru minciunile lor foarte fine. Ei au o personalitate dublă și pot să treacă fără probleme de la un personaj la altul imediat. De altfel, Gemenii sunt niște adevărați maeștri ai manipulării și pot să păcălească oricând și oriunde. În plus, au și abilitatea extraordinară de a părea foarte credibili, tot datorită personalității duble. Din nefericire pentru ei, aceste minciuni pot să iasă la iveală, iar atunci viața lor se destramă.

Balanță

Balanța este fermecătoare, știi asta, pentru că cu siguranță ai întâlnit una. Ea este foarte manipulatoare și poate să inventeze ceva fabulos din nimic. De asemenea, o parte din farmecul său este aceea de a fi inventivă și creativă când vine vorba de realizarea muncii sale. Așadar, indiferent dacă vrea să obțină ceea ce își dorește mult ori nu vrea să dea mai multe detalii despre viața ei intimă, o Balanță cu siguranț nu este cea mai cinstită persoană din lume.

Pești

Și sensibilii Pești sunt capabili să spună niște minciuni destul de bunicele. Deși la suprafață pot să pară vulnerabilia sa, nu trebuie să te lași păcălit de această inocență afișată a lor. Asta se întâmplă pentru că emoțiile lor dicrează majoritatea conversațiilor și mint pentru a arata precum o victimă în acest scenariu. Dacă sunt confruntanți atunci când mint, se comportă ca și când o victimă a fost blamată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI