Horoscop Urania 24 – 30 aprilie. Berbecul va avea parte de o sumă frumușică de bani

Horoscop Urania 24 – 30 aprilie. Berbecul va avea parte de o sumă frumușică de bani
Horoscop Urania 24 - 30 aprilie

Se spune că misterele lumii sunt ascunse, undeva, în hărțile astrologice. Horoscopul săptămânii 24 – 30 aprilie aduce multe schimbări și răsturnări de situații pentru anumiți nativi. Cine este zodia care va câștiga mulți bani și ce nativ se va cufunda în proiectele profesionale pentru a-și ascunde singurătatea.

Horoscop Urania 24 – 30 aprilie

Berbec

Vești bune pentru nativii din zodia Berbec. Aceștia vor primi bani dintr-o anumită sursă: fie că este vorba despre un bonus sau o mărire de salariu, un prieten care îți dă înapoi banii pe care i-a împrumutat de la tine sau vei câștiga la loto. Oricare dintre aceste opțiuni ar fi, e cazul să te bucuri.

Taur

Din punct de vedere sentimantal, Taurii nu o duc foarte bine în această săptămână. Cei care sunt implicați într-o relație serioasă încep să au probleme în cuplu. Vă certați din orice prostie și tu nu vrei să cedezi. Astrele îți recomandă să iei lucrurile mai ușor și să nu te mai superi din orice prostie.

Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt foarte conflictuali în această perioadă. Sunt lucruri care nu-ți convin la locul de muncă și ai momente în care ai vrea, pur și simplu, să renunți. Înainte să îți dai demisia gândește-te la ce alte opțiuni mai ai.

Rac

Nativii din zodia Rac se lasă purtați de val în săptămâna 24 – 30 aprilie. Potrivit astrelor, se pare că simți să te bazezi mai mult pe intuiție decât pe logică, ceea ce nu este neapărat un lucru rău. Nu strică să mai faci și ce îți spune inima.

Leu

Nativii din zodia Leu sunt foarte conflictuali. Cu alte cuvinte, în perioada 24 – 30 aprilie vei căuta ceartă cu toată lumea, din cele mai banale motive posibile. Putem da vina pe Luna plină în Scorpion, dar și tu ai un temperament puternic, foarte greu de stăpânit.

Fecioară

Între 26 și 28 aprilie, în special, astrele spun că nativii din zodia Fecioară vor avea probleme de comunicare cu cei din jurul lor. Poate nu ar strica să lucrezi mai mult la acest aspect, având în vedere că ești perfecționistul zodiacului.

Balanță

Nativii din zodia Balanță vor avea parte de o săptămână plină de surprize. Treci prin anumite stări contradictorii, ai suferit o decepție, dar întotdeauna pe pui pe picioare. Te concentrezi pe carieră și pe anumite proiecte care trebuie finalizate. Unii nativi vor face o călătorie de afaceri.

Scorpion

Păzea, că săptămâna 24 – 30 aprilie nu e una benefică pentru nativii din zodia Scorpion. Indicat ar fi să amâni toate întâlnirile pe care le ai cu persoanele importante, pentru că nu ești în apele tale.

Săgetător

Nativii din zodia Săgetător trec prin momente grele. Au decizii de luat, bani de cheltuit și lucruri de încheiat cu persoane pe care nu și-ar fi dorit să le mai vadă prea curând. Ține minte, cu calm se rezolvă toate.

Capricorn

Urmează o săptămână liniștită pentru Capricorni. Nativii acestei zodii se bucură de calm, relaxare și voie bună. Reziști cu brio în fața răutăților și criticilor celor din jurul tău.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt foarte nervoși și neliniștiți în această perioadă, conform astrelor. Încerci să faci o impresie bună la serviciu, dar niciodată nu poți să anticipezi cine vor fi persoanele care vor vrea să-ți pună piedici. Ai nevoie să te descarci unui prieten bun.

Pești

Nativii din zodia Pești trebuie să fie foarte atenți în perioada următoare, deoarece pot fi dezamăgiți de persoanele pe care le credeau cele mai apropiate de sufletul lor. Naivitatea și bunătatea sunt calități frumoase, dar oamenii profită de ele, în cele mai multe dintre cazuri. Ai grijă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI