Horoscop 21 august 2021. Zodia care intră numai în conflicte, apogeul va avea loc duminică

Horoscop 21 august 2021. Zodia care intră numai în conflicte, apogeul va avea loc duminică
Horoscop 21 august 2021 pentru zodii

Horoscop zilnic 21 august. Luna intră astăzi în zodia Vărsător, acolo unde mâine va forma faza de Lună Plină, iar Uranus, planeta neprevăzutulu și a surprizelor, intră astăzi în retrogradare în zodia Taur, retrogradare care va dura până pe data de 19 ianuarie 2021. În această perioadă ni se cere reevaluarea sistemului de valori la care ne raportăm, reevaluarea vieții sentimentale, dar și detașare de tot ce este învechit, reformă și reinventare.

Horoscop zilnic 21 august pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Astăzi trebuie să fii mai atent la relațiile de prietenie pentru că sunt pozibile unele confruntări și neînțelegeri cu cei din anturaj. S-ar putea să nu fii de acord cu propunerile acestora sau invers. Uranus retrograd cere o reevaluare a situației financiare, o reviziuire a modului în care-ți câștigi banii, dar și a modului în care îi cheltuiești. S-ar putea să fii nevoit să vii cu ceva absolut nou, inedit pentru a-ți redresa situația financiară.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Este o zi care poate aduce tensiuni în special celor care au contact cu superiorii sau cu autoritățile statutului. Este nevoie de tact și diplomație pentru rezolvarea unor conflicte de imagine sau legate de reputația nativilor. Nu vei suporta prea mult impunerile astăzi și un context profesional te poate destabiliza, indiferent că ești la muncă sau liber. Uranus va intra în retrogradare chiar în zodia ta și te va determina să-ți reevaluezi modul de viață, raportarea la anumite persoane, principii și convingeri pe baza cărora funcționezi. Este o perioadă în care mulți nativi vor face schimbări radicale și vor căuta adevărul.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Astăzi s-ar putea să intri mai ușor în conflicte de idei, în conflicte care au la bază opinii diferite și convingeri de viață diametral opuse. Niște planuri de viitor pot părea pre îndrăznețe sau imposibil de pus în practică deocamdată. Uranus retrograd te poate reîntoarce în trecut cu gândul, poate răscoli niște amintiri și-ți cere o reevaluare atentă a sănătății care să implice și o schimbare a stilului de viață actual.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în cuplu legate de bani, cheltuieli, buget comun sau tensiuni cu persoane care trebuie să-ți dea o sumă de bani sau tu trebuie să o returnezi. Uranus retrograd îți cere o reevaluare a relațiilor de prietenie, o convingerilor pe care se bazează acestea, o reanaliză a unor proiecte în care ești implicat și chiar o revizuire a cunoștințelor tale în vederea perfecționării profesionale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Aspectele tensionate care-ți vizează zodia și care au amprentă asupra relațiilor tale nu au trecut, prin urmare ai grijă la conflictele cu partenerul de viață (sau cu colaboratorii) care pot escalada până la un apogeu ce va fi atins mâine, când va avea loc faza de Lună Plină. Uranus retrograd îți cere reevaluarea situației profesionale, revizuirea unor obiective legate de cariera și ascensiunea ta. Este momentul să cauți să te reinventezi și chiar să pornești pe o nouă direcție.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

S-ar putea să te simți mai obosit și mai agitat astăzi și sfatul meu este să acorzi atenție sănătății și să te odihnești corespunzător, mai ales să Luna Plină de mâine se va forma chiar în acest sector. S-ar putea ca anumite activități cotidiene să ți se pară mai greu de rezolvat acum. Uranus retrograd îți cere reevaluarea unor credințe și convigeri de viață pe care te bazezi, revizuirea unui sistem de valori, schimbarea unor principii și opinii, astfel încât să te îndrepți către evoluție.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ești romantic, sensibil, creativ, însă în plan sentimental nu este o zi în care să-ți poți exprima trăirile așa cum ți-ai dori, cu calm și armonie, ci mai degrabă pretizând ceva. Unii nativi nu știu exact ce simt pentru o anumită persoană, însă trăirile sunt intense. Uranus retrograd îți cere o
reevaluare corectă, atentă a situației financiare, fiind vorba de bani și bunuri materiale deținute împreună cu alții, contexte care privesc partajele, litigiile, pensiile, investițiile, creditele, etc…

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Sunt posibile nemulțumiri și neînțelegeri în familie care nasc tensiuni cu cei dragi li care nu se vor ameliora astăzi, ci mai degrabă vor fi amplificate pe fondul Lunii Pline de mâine. Mai multă atenție la sănătatea și integritatea familiei. Uranus retrograd cere o reevaluare a relațiilor tale, fie de cuplu, fie profesionale, iar tema de interes este libertatea și independența. Fie tu îți vei dori schimbare, fie partenerul va veni cu o schimbare în cuplu.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să ai parte de un dialog neașteptat, de o invitație surpriză sau chiar de o deplasare neplanificată. Pot ajunge la tine informații care să te ia prin surprindere și care să-ți schimbe părerea despre un context sau o persoană. Uranus retrograd îți cere reevaluarea stării de sănătate, posibil chiar revenirea la un tratament sau revenirea asupra unei scheme de tratament în vederea îmbunătățirii acesteia.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai mai multă grijă la cheltuieli, la cum îți administrezi banii, la plățile pe care le faci pentru a nu avea o surpriză neplăcută astăzi. Nu ar strica să fii mai responsabil și să nu faci excese. Uranus retrograd îți cere reevaluarea unei situații sentimentale, revizuirea unei atitudini afective, a unei povești de iubire, dar și reorganizarea relației cu copiii, reapropierea de aceștia – dacă ești
părinte.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Este o zi agitată pentru tine și asta pentru că Luna trece prin zodia ta și urmează să se apropie de o opoziție cu Soarele din sectorul relațiilor tale, moment care va creea Luna Plină de mâine din semnul tău. Este foarte probabil să fii măcinat de gânduri și să-ți pui întrebări multe, să te
frămânți cu anumite neclarități, să cauți adevărul într-un context de viață sau relațional pe care-l trăiești. Uranus retrograd îți cere reevaluarea relațiilor cu familia și a modului în care abordezi o situație legată de locuință, de cămin.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Astăzi s-ar putea să te simți mai obosit, mai lipsit de energie și mai stresat, agitat mental. Stările se pot amplifica și mai mult pe măsură ce Luna se apropie de opoziția cu Soarele, adică de faza de Lună Plină de mâine, context care are legătură cu axa sănătății tale. Încearcă să eviți excesele și să te odihnești corespunzător. Uranus retrograd îți cere reevaluarea modului în care comunici cu ceilalți, dar și revizuirea unor tipare de gândire și revenirea asupra unor idei, decizii luate și verdicte date.

Horoscopul zilei de 21 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 2100 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI