Horoscop 4 iulie 2021. Capricornul are probleme cu fidelitatea în cuplu, iar o zodie va cheltui prea mulți bani

Horoscop 4 iulie 2021. Capricornul are probleme cu fidelitatea în cuplu, iar o zodie va cheltui prea mulți bani
Horoscop zilnic pentru 4 iulie 2021

Horoscop 4 iulie 2021. Astăzi se formează la grad perfect careul dintre Marte, planeta acțiunii, din zodia Leu și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur. Acest context astrologic poate aduce multă încăpățânare, acțiunile noastre pot fi mult exagerate, extreme și ieșite din tiparul normal. De aceea este de preferat să fim mai prudenți pentru a evita accidentările. Totodată, pentru a nu avea parte de conflicte, egoismul, ambiția și inflexibilitatea trebuie evitate.

Horoscop zilnic 4 iulie 2021

  • Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este planeta ta guvernatoare, careul de astăzi te poate face mai agresiv, mai impulsiv și mai conflictual. Încearcă să-ți temperezi gesturile și să numeri până la 3 înainte de a riposta. Totodată, s-ar putea ca multe dintre nemulțumirile tale să aibă legătură cu sectorul financiar. Posibil să nu te simți apreciat la adevărata valoare, să ai impresia că nu ești plătit conform cu munca depusă și astfel să fii stimulat să faci unele schimbări în această direcție. Evită speculațiile financiare și ai mai multă grijă la cheltuielile pe care le faci în timpul liber.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ești chiar în centrul acțiunii deoarece acest careu îl are în prim plan pe Uranus, aflat în zodia ta, așa că s-ar putea să explodezi când te aștepți mai puțin, și tu și cei din jurul tău. Dincolo de tensiunile cu familia, Taurul s-ar putea să simtă o profundă nevoie de schimbare în viață, dar ia-o pas cu pas și, mai ales, renunță la rigiditatea caracteristică. Încăpățânarea și faptul că te opui schimbărilor care apar în calea ta pot aduce situații bruște, neașteptate și deloc plăcute, dar cărora va trebui, vrând nevrând, să li te supui. Totodată, ai grijă la acțiunile pe care le faci în locuință pentru a nu te accidenta. Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea ca și aici să apară surprize sau, cel puțin, o nevoie de a face totu altfel, diferit. Dacă trecutul te-a bântuit până acum, te poți forța să-l lași în spate pentru că vei reuși. Trăiește altfel prezentul și vei fi mai împăcat cu tine!

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Stările interioare prin care treci nu sunt deloc de ignorat. Ești asemeni unui vulcan care clocotește și da, poți răbufni chiar în momentul în care toți cred că te-ai calmat. Nervozitatea este la ordinea zilei și nimic din ce spun ceilalți nu-ți convine. Ai mare grijă la ceea ce spui tu pentru că un cuvânt aruncat la întâmplare sau spus în momentul nepotrivit, azi va avea puterea unei grenade. Totodată, ai grijă cum conduci, unde pui piciorul pentru că predispoziția la accidente și accidentări este foarte mare astăzi, dar și zilele viitoare. Atenționările nu se termină aici. Va trebui să te ferești să iei decizii astăzi, să negociezi și să faci tranzacții pentru că raționamentul agitat te poate induce în eroare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Marte se află în sectorul tău financiar și s-ar putea ca astăzi să răbufnești din cauza unei probleme cu banii sau care pleacă de la bani și cheltuieli. Nu lua decizii radicale, nu cheltui pe fondul unei impulsivități de moment. S-ar putea să-ți dai seama că este nevoie să schimbi un tipar comportamental adânc înrădăcinat în legătură cu modul în care câștigi și-ți administrezi resursele. S-ar putea să renunți la un viciu sau să fii nevoită să pierzi ceva pentru a-și schimba modul de raportare la bani. Cum Marte este și planeta care-ți guvernează fericirea și iubirea, distracțiile și copiii, îți cere să fii mai prudent la cheltuielile în aceste scopuri. Totodată, a cam venit momentul să vezi dacă nu cumva te afli într-o relație toxică, de co-dependență financiară.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Și tu faci parte dintre nativii care sunt în centrul acțiunii astăzi, dat fiind că Marte este în zodia ta și face careu chiar cu Uranus, guvernatorul relațiilor tale. Ai mare grijă la cum gestionezi situațiile de cuplu, dar și situațiile profesionale, cu asociații, colaboratorii, partenerii de afaceri pentru că multe astfel de legături se pot rupe grație exceselor tale sau mândriei tale dusă la extrem. Ține cont că Uranus este pe casa carierei și schimbările neașteptate și nedorite aduse de el acum pot lua amploare și te pot face să explodezi. Nu este exclus ca mulți Lei să-și semneze demisia zilele acestea. Dacă ești într-o astfel de situație, asigură-te că nu iei decizia la nervi sau din impulsivitate. Ai mare grijă la acțiunile tale pentru a nu-ți face rău, pentru a nu te accidenta, spre exemplu. Ești nervos, irascibil și foarte orgolios, atitudini care se pot întoarce asupra ta ca un bumerang.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ai tendința astăzi de a crede că deții adevărul absolut și asta n-ar fi nimic dacă nu te-ai lansa în afirmații care să-i deranjeze pe alții și dacă nu ai încerca să le schimbi opiniile altora. Pot apărea conflicte ideologice, legate de religie, politică, spiritualitate, justiție, poți fi nevoit să-ți încalci unele principii sau convingeri de viață pentru a-i ajuta pe alții. Toate acestea pot aduce multă agitație pe interior, stres și frământări, chiar insomnii. Dorința de a te detașa de ceea ce nu mai rezonează cu convingerile tale este mare. Sunt și nativi care trăiesc adevărate conflicte interioare din cauza studiilor sau faptului că le lipsește ceva (cunoștințe, atestate) pentru a face progrese profesionale.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Marte este guvernatorul relațiilor tale, iar careul cu Uranus de astăzi poate scoate la suprafață multe situații ascunse. Sunt ulte situații pe care nu ai vrut să le vezi până acum sau le-ai ignorat, așteptând ca alții să le rezolve sau să se rezolve de la sine. Sunt posibile răsturnări de situație în cuplu, dar și în relațiile profesionale. Nici relațiile cu prietenii nu sunt ferite sau relațiile cu grupurile din care faci parte. A cam venit momentul să scapi de dependențe financiare, de atașamente emoționale, de resentimente și nu va fi deloc confortabil pentru tine. Poți resimți totul ca o mare pierdere. Pe contextul astrologic al momentului vei încerca în zadar să construiești relații noi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Marte este guvernatorul tău și face careul cu Uranus, aflat în sectorul relațiilor tale, ziua de astăzi, dar și zilele viitoare, poți fi excesiv de conflictual, excesiv de nervos și autoritar cu cei din jur. Dacă astăzi se pot agrava niște tensiuni în familie sau pot apărea situații ce țin de locuință care te forțează să iei atitudine, mâine ești foarte expus unui conflict cu superiorii, însă evită să adopți o atitudine de genul totul sau nimic. Pe de altă parte, niște conflicte care apar acum în cuplu pot aduce rupturi dacă nu ești mai maleabil și mai deschis unei schimbări.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Schimbările de la locul de muncă te irită peste măsură, iar dacă vei continua să te opui acestora, nu vei reuși decât să-ți faci și mai mult rău și să te agiți suplimentar. Este nevoie de reorganizarea programului, de mai multă flexibilitate în modul în care-ți desfășori sarcinile. Sunt nativi care sunt dați peste cap de o problemă de sănătate și care ar trebui să devină mult mai responsabili vizavi de acest context. Pot apărea tensiuni cu colegii sau cu angajații, mai ales din cauza viziunilor complet diferite. Poți avea impresia că doar tu lupți pentru reușita și progresul unui proiect. Atenție mai multă la călătorii.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cu Uranus în sectorul sentimental și Marte în sectorul intimității, s-ar putea ca astăzi, dar și zilele următoare, să apară tensiuni în cuplu care pleacă de la bani, sexualitate și alte dependențe pe care nu le mai accepți. Se poate pune problema fidelității în cuplu, a încrederii, a respectului și poți avea momentul în care simți că-ți fuge pământul de sub picioare. Dacă ești atras de cineva și vrei să începi o nouă poveste de iubire, nu este momentul acum. În plus, ar trebui să faci unele schimbări dacă te simți nefericit și ar trebui să începi prin a te bucura mai mult de timpul liber și de activitățile care-ți fac plăcere, de hobby-urile tale. Ești creativ, indiferent de domeniul tău, dar ar trebui să înveți să te pui mai mult în valoare și să te apreciezi mai mult.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Marte este chiar în sectorul relațiilor tale, iar careul cu Uranus de astăzi poate aduce tensiuni majore în familie. Poți avea impresia că ceilalți se impun în fața ta, că familia nu te susține sau vrea să-ți traseze o altă direcție decât cea dorită de tine. Pot apărea situații neașteptate legate de locuință. Posibil ca unii nativi să se mute cu partenerul și să resimtă totul la nivel emoțional ca fiind un haos. Sunt și situații când o ceartă cu soțul/soția poate aduce o ruptură, însă nu este momentul unor decizii radicale de genul separării fizice. Ține cont că azi va trebui să depui un efort imens pentru a nu intra în conflicte cu cei din jur.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi ar trebui să eviți deplasările pentru a nu avea surprize neplăcute. Totodată, ai mare grijă la modul în care comunici cu cei din jur pentru că devii excesiv de autoritar și poți spune vorbe la repezeală care să aducă tensiuni sau le poți impune și altora punctul tău de vedere. Comunicarea nu este nici pe departe punctul tău forte zilele acestea. În plus, te poți enerva mult mai ușor. La locul de muncă se cer schimbări de program, de sarcini, revizuirea activității, mai ales dacă starea de sănătate ți-a fost afectată de munca în exces. Posibil să treci prin tensiuni cu colegii sau angajații zilele acestea.

Horoscopul zilei de 4 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI