Horia Brenciu își ține fratele ”la secret”. Cine e Marius, de fapt, și de ce nu își mai vorbesc deloc

Motivul pentru care Horia Brenciu şi Marius, fratele său, nu îşi mai vorbesc

Deşi împărtăşesc pasiunea pentru muzică şi sunt doi cântăreţi de excepţie, Horia şi Marius Brenciu nu îşi mai vorbesc deloc. Motivul pentru care juratul de la “Vocea Romaniei’ îşi ţine fratele “la secret” este unul foarte dureros.

Horia Brenciu are un frate de care puţini ştiu

Despre Horia Brenciu ştie toată lumea că aduce bună dispoziţie şi zâmbete oriunde merge. În ciuda exuberanţei sale de pe scenă, cântăreţul ascunde o mare durere: faptul că nu îi poate fi alături fratelui său. Dacă Horia este foarte cunoscut în România, Marius are mare succes la nivel internaţional, fiind comparat chiar cu marele Luciano Pavarotti.

Printre cele mai cunoscute scene pe care a cântat se numără cele din Berlin, Paris, Munchen, Hamburg, Tokio, New York, Bruxelles sau Londra, acesta fiind acompaniat de unele dintre cele mai mari orcheste filarmonice din lume.

Duminică, 15 noiembrie, Marius a împlinit 47 de ani, ocazie perfectă pentru celebrul jurat să îi transmită un mesaj. Rândurile postate pe pagina sa de Instagram sunt de-a dreptul emoţionante, iar internauţii nu au rămas fără reacţie.

“Într-o lume deznădăjduită, familia reprezintă adevărata ancoră pentru sufletele noastre. De aceea, vreau să vă vorbesc puțin despre Marius Brenciu, fratele meu. S-a născut azi, cu 47 ani în urmă. Lui îi datorez faptul că am studiat pian și apoi canto și tot lui îi creditez admirația mea pentru operă şi operetă. Marius este tenor, fiind o voce cunoscută în multe colțuri ale lumii. Detestă când vorbesc despre el. Am pus asta, de fiecare dată, pe seama modestiei lui exacerbate. Mau, te iubesc! La mulți ani frumoși și sănătoși, oriunde ai fi”, a scris  Horia Brenciu.

Motivul pentru care Horia Brenciu şi Marius, fratele său, nu îşi mai vorbesc
Motivul pentru care Horia Brenciu şi Marius, fratele său, nu îşi mai vorbesc

Motivul pentru care cei nu îşi mai vorbesc

Deşi împart acelaşi sânge, destinul i-a îndepărtat pe cei doi fraţi. În urmă cu câţiva ani, Horia Brenciu a povestit, într-un interviu, despre motivul care a dus la această situaţie neplăcută şi dureroasă. Conform vedetei de la Pro TV, distanţa ar fi fost de vină pentru ruptură.

“Cred că a fost odată cu plecarea din țara. Pentru că el a câștigat câteva concursuri internaţionale, a zis că se mută în Belgia, țară în care s-a dus împreună cu soția lui. Din în momentul acela, lucrurile s-au răcit. Ultima întâlnire a fost la Festivalul George Enescu, unde fratele meu a cântat și am fost în sală chiar cu tata. După aceea, eu am plecat acasă cu tata, iar el a avut o întâlnire cu niște prieteni și a doua zi a plecat.

Dacă el ar fi fost aici, l-aș fi asasinat cu bătăi în ușă și cu telefoane. Dar el este undeva în Europa, pentru că am auzit că s-a mutat din locul în care era. Respect intimitatea pe care a ales să o aibă fratele meu și sper că într-o bună zi să se întoarcă. Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre el pentru că mi-a spus să nu mai discut despre el”, a declarat artistul, potrivit viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI