Ce i-a putut spune fiul Adelei Popescu propriei sale mame. Vedeta a fost șocată

Ce i-a putut spune fiul Adelei Popescu propriei sale mame. Vedeta a fost șocată
Adela Popescu, surprinsă de fiul său cel mare, Alexandru

Adela Popescu este extrem de fericită. Vedeta se bucură de o poveste de dragoste superbă alături de Radu Vâlcan, dar are parte și de trei băieți care îi fac fiecare zi mai frumoasă. Totuși, la fel ca orice mămică, ea este luată prin surprindere de unele replici ale micuților săi.

Adela Popescu, prinsă pe picior greșit. Ce i-a spus fiul său

Adela Popescu își ține fanii din mediul virtual la curent cu fiecare mișcare pe care o face, așa că, de curând, ea a abordat un subiect mult mai sensibil. Vedeta a vrut să știe ce simt părinții în momentul în care copiii, ajunși la vârsta maturității, acuză că au traume sau nemulțumiri din copilărie.

„Mă tot întreb ce-o fi în sufletul părinților ai căror copii afirmă că au traume din copilărie. Că nu s-au simțit iubiți, apreciați, văzuți. Și că neîmplinirea pe care o simt în viață de adult e din cauza lor.

A părinților. Încerc să îmi imaginez o mama de 60 de ani, pe un fotoliu din sufrageria de la etajul 4, citind pe Facebook postarea copilului despre asta. Ce simte ea? Neagă? Se revoltă?

Își cere scuze? Plânge? M-am trezit gândindu-mă la asta, probabil și pentru că, mai nou, mă simt mai mult mamă decât fiică.”, a zis aceasta pe Instagram.

Adela Popescu: ‘Am suficient timp să repar’

Totuși, Adela Popescu a fost luată prin surprindere de fiul său cel mare, Alexandru, în momentul în care acesta i-a spus că este cea mai rea mamă din lume după ce nu i-a colorat personajul principal așa cum își dorea. Replica copilului a pus-o pe gânduri pe vedeta de la Vorbește lumea.

Soția lui Radu Vâlcan le-a transmis fanilor că, ținând cont că Alexandru, Andrei și Adrian se află încă la o vârstă fragedă, poate să repare orice lucru pe care nu l-a făcut ca la carte, dar părinții care deja au copiii mari nu mai au această șansă.

„Și pentru că zilele trecute Alexandru mi-a spus cu multă ușurință că sunt cea mai rea mama din lume. Pentru că l-am desenat pe Spider-Man cu vișiniu, nu cu roșu.

Nu m-a mișcat prea tare, dar asta și pentru că simt că am suficient timp să ‘repar’ tot ce îmi pare că nu am făcut bine până în acel moment. Dar când ai 60 de ani, ce simți?

Mai ales când știi că ai făcut atât cât ai putut, știut, priceput. Că ai făcut atât… cât părinții tăi au putut, știut, priceput… cu tine.”, a adăugat Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI