Gestul superb făcut de Radu Vâlcan pentru Adela Popescu. Ce surpriză i-a făcut în direct, la Vorbește lumea

Gestul superb făcut de Radu Vâlcan pentru Adela Popescu. Ce surpriză i-a făcut în direct, la Vorbește lumea
Ce a făcut Radu Vâlcan pentru Adela Popescu. Fanii s-au bucurat imediat

Radu Vâlcan nu se gândește de două ori în momentul în care își dorește să își surprindă soția! Acesta a apărut la Vorbește lumea și a venit pregătit cu un dar pentru Adela Popescu, așa că telespectatorii au fost încântați când au observat ce gest superb a făcut.

Ce surpriză i-a făcut Radu Vâlcan soției sale, Adela Popescu

Ziua de vineri, 1 octombrie, a venit cu multe emoții pentru Adela Popescu! Aceasta l-a avut ca invitat la Vorbește lumea, în premieră, chiar pe soțul ei. Radu Vâlcan a venit să discute despre experiența Masked Singer, dar nu a uitat să îi facă o surpriză partenerei sale.

Radu Vâlcan i-a oferit Adelei Popescu un frumos buchet de trandafiri, iar pentru colegii soției sale de la Vorbește lumea, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, acesta a adus un coș plin de legume și fructe. Totuși, vedeta și-a dat de gol partenerul, susținând că nu el a cumpărat florile.

„Nu ai cumpărat tu, că tu nu prea te pricepi.”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu, totul despre obiceiurile soțului ei

În trecut, Adela Popescu le dezvăluia fanilor săi din mediul online că Radu Vâlcan nu este romantic și nu este adeptul momentelor emoționante. Acesta nu îi oferă cadourile la timp și nici nu o copleșește cu gesturi romantice.

„Nu e deloc un bărbat romantic. În sensul clasic. Sau, poate e, dar nu îi plac clișeele. Sau, poate e timid și fuge de momente ce nasc sentimente foarte intense, că nu prea știe ce să facă cu ele.

Nu își amintește ziua nunții. Cadoul de ziua mea mi-l da cu o săptămâna înainte, fără vreun ambalaj special sau felicitare.

Sunt șanse să uite și de flori. Nu mă ‘scaldă’ în complimente. Nu îmi spune zilnic «te iubesc». Nu îmi spune ‘femeia mea’. Nu m-a așteptat niciodată cu lumânări și cadă plină cu petale de trandafiri. Nu mă mângâie în somn.”, a zis Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu, răsfățată de Radu Vâlcan

Totuși, chiar dacă Radu Vâlcan nu îi oferă multe cadouri soției sale și nu îi umple casa de flori, el are grijă ca ea să fie fericită și odihnită, ba chiar îi îndeplinește câteva plăceri. Vedeta le-a povestit tuturor că este mulțumită pentru că acesta este atent la lucrurile mărunte din viață.

„În schimb, astăzi, pentru că m-a văzut obosită, mi-a zis: ‘distrag eu copiii, du-te sus și culcă-te’. Îmi aduce cireșe și pepene când vine de la alergat. În fiecare zi!

Când nu e sezon, cafea și pâine caldă. Îmi lasă întotdeauna ultima bucățică de mâncare din farfuria lui, asta după ce eu am terminat deja tot ce era în a mea.

Îmi gătește ce știe că îmi place. Uneori, mă duce cu mașină doar ‘ca să mai stăm și noi de vorbă’. Când mănâncă usturoi doarme în altă cameră.

Și, chiar acum, deși eu sunt sus de ceva timp, și aud ce haos e jos, nu vine să mă «trezească» și nici nu îi trimite pe cei mici peste mine să o facă.

Dar, pentru că și eu îl iubesc, o să cobor să îl salvez și să mâncăm împreună. Pentru că știu că nu a mâncat nimic de dimineață și nici nu o va face fără mine.”, a mai zis Adela Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI