28 iul. 2023 | 22:06

Harry şi Meghan au ajuns la final. Kate şi William se aşteptau la asta, pot spune „Adio!” la tot

Monden
Harry şi Meghan au ajuns la final. Kate şi William se aşteptau la asta, pot spune
Harry și Meghan vor trebui probabil să ”lupte pentru a-și păstra titlurile regale”

Controversata decizie a cuplului regal Harry și Meghan de a renunța la îndatoririle lor a pus pe jar întreaga Casă Regală, și a generat un val de discuții aprinse. Dar, se pare că la acest moment, Harry și Meghan au ajuns la final, iar celălalt cuplu regal, Kate şi William, se aştepta la asta. Citește mai departe și află detaliile.

Harry și Meghan au ajuns la final. ”Visul american” e pe cale să se năruie

Conform presei britanice, ”visul american” al prințului Harry și al lui Meghan Markle ar putea să se încheie în sfârșit. De la plecarea lor din familia regală în 2021, supranumită pe scară largă Megxit, cuplul a fost la înălțime, semnând o serie de acorduri lucrative cu giganții de streaming Netflix și Spotify, precum și Harry semnând cu Penguin Random House pentru a-și lansa cartea de memorii bombă ”Spare” în luna ianuarie a acestui an.

Vezi și: Cadoul pe care Prințul Harry i l-a făcut unui însoțitor de zbor. Gestul ducelui l-a impresionat: „Asta am găsit în bagajele mele”

Cu toate acestea, în ultimele câteva luni, perechea a suferit o serie de lovituri, inclusiv contractul lor exclusiv de mai multe milioane de lire sterline cu Spotify a luat sfârșit, împreună cu o respingere a nominalizărilor la Premiile Emmy.

Iar acum, expertul regal Nile Gardiner a vorbit despre cuplu, susținând că ”imperiul lor se prăbușește la pământ”, conform publicației britanice Express. Cu alte cuvinte, Harry și Meghan au ajuns la final.

„Harry și Meghan au ajuns la final cu înțelegerea cu Spotify și de fapt sunt condamnați de un înalt executiv de acolo, care i-a numit escroci. Visele lor de a cuceri America se apropie de sfârșit.

Nu există nicio cale de întoarcere. Singurul lucru pe care Harry și Meghan îl au în prezent în favoarea lor sunt titlurile lor regale, de care se agață ca de o plută de salvare.”, spune expertul regal Nile Gardiner pentru Express.

Cuplul își păstrează titlurile nobiliare

Nile Gardiner a adăugat că, de asemenea, Harry şi Meghan vor trebui, probabil, să ”lupte pentru a-și păstra titlurile regale”. Aceștia rămân Ducele și Ducesa de Sussex, în ciuda faptului că au renunțat la statutul de membri majori ai familiei regale.

Vezi și: Veste tulburătoare dată de Prințul Harry și Meghan Markle. Ce a pățit cuplul regal în New York: ‘Aproape de o catastrofă’

La începutul anului 2023, Harry și Meghan au șocat milioane de oameni când s-au referit la cei doi copii ai lor folosind titlurile regale de ”prinț” și ”prințesă”. Într-o declarație în care au dezvăluit că fiica lor a fost botezată, ei s-au referit la fetița de acum doi ani ca fiind ‘Prințesa Lilibet‘.

Harry și Meghan au un contract de mai multe milioane de lire cu Netflix

Cuplul, care a semnat acest contract și în 2020, a lansat până acum două seriale. În decembrie, la doi ani de la semnare, cuplul a lansat controversatul serial de șase episoade, dar și un serial mai puțin cunoscut, intitulat ”Live to Lead”.

Cu toate astea, un alt biograf al Casei Regale, Angela Levin, a criticat-o pe ducesa de Sussex pentru lipsa ei de sprijin și a susținut că acesta a fost începutul unui coșmar pentru duce:

„Cred că toate visele lui se prăbușesc, devin mult mai mult coșmaruri acum, pentru că nu știe cum să fie sau ce să fie. Este clar că Harry și Meghan au ajuns la final.

Iar impresia pe care o am este că Meghan nu este acolo pentru a-l ajuta în același mod în care, dacă ai iubi cu adevărat pe cineva, ai fi. De fapt, cred că va fi foarte, foarte dificil pentru el.”, declara Angela Levin.

Vezi și: Gestul făcut de Harry în faţa tatălui său la încoronare. Imaginile care au apărut abia acum. Ce lovitură pentru noul rege!

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, a scris în cartea sa de memorii ”Spare” că a fumat marijuana în timp ce el și familia sa erau cazați în casa actorului american Tyler Perry din Los Angeles în 2020, după ce au părăsit Canada.

În memorii, el a scris: ”Târziu în noapte, când toată lumea dormea, mă plimbam prin casă, verificând ușile și ferestrele. Apoi mă așezam pe balcon sau la marginea grădinii și rulam un joint.

Meghan Markle ar fi trebuit să-l avertizeze pe Prințul Harry să nu dezvăluie detalii despre consumul de droguri pentru cartea sa de memorii. Harry a dezvăluit o mulțime de secrete regale și detalii interesante despre consumul său de droguri în cartea sa.

Din acest motiv, cererile sale de viză au intrat sub control și există șanse ca acesta să fie expulzat din SUA. Legislația americană privind imigrația tinde să aibă pedepse foarte aspre pentru persoanele care mint și ascund informații.

Biografa regală Angela Levin i-a reproșat lui Meghan Markle că nu l-a împiedicat pe Prințul Harry să dezvăluie toate detaliile, și că, de fapt, ea l-a încurajat pe Harry să spună totul. Nu se știe clar dacă Harry și Meghan au ajuns la final sau nu în America, dar cert este că lucrurile nu le merg așa cum și-ar fi dorit.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro