24 apr. 2021 | 21:36

Halep a fost eliminată de la Stuttgart azi. Câți bani va primi de data aceasta românca

Sport
Halep a fost eliminată de la Stuttgart azi. Câți bani va primi de data aceasta românca
Halep a fost eliminată de la Stuttgart. Banii pe care îi va primi în urma participării

Simona Halep a fost eliminată în semifinale la Stuttgart după un meci fără replică în fața adversarei. Aryna Sabalenka a jucat un tenis agresiv cu servicii puternice, românca având dificultăți în a contracara loviturile puternice ale rivalei sale. Jucătoarea din Belarus a scurtat schimburile de mingi, neacceptând jocul de uzură, cel cu care românca ar fi avut o șansă de a se impune.

Simona Halep a fost eliminată de la Stuttgart. Banii pe care îi va primi

Simona Halep (2 WTA), cap de serie numărul 2, s-a calificat în semifinalele turneului de tenis WTA 500 de a Stuttgart după ce a întâlnit-o în sferturile de finală pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (34 WTA). Cele două au jucat două seturi, cu scorul 6-1, 6-2. În penultimul act, românca a înfruntat-o pe Aryna Sabalenka.

A fost învinsă cu 3-6, 2-6. Rivala constănțencei a jucat un tenis agresiv, care nu i-a lăsat spațiu Simonei. Primul set a fost pierdut de compioana noastră cu 3-6, în timp ce al doilea a fost mai scurt, Sabalenka câștigându-l cu 6-2. Pentru prezența în semifinală, Halep va fi răsplătită cu 26.130 de euro și 185 de puncte WTA.

Sabalenka urmează să o înfrunte pe Barty

Simona Halep a părăsit competiția de la Stuttgart. Românca nu a pierdut niciun set până la duelul cu Aryna Sabalenka, dar sportiva din Belarus a arătat mai multă forță și a reușit să obțină calificarea în finală. Nu a pierdut niciun game pe propriul serviciu și se va duela cu Ashleigh Barty în finala din Germania.

„Nu am dormit prea mult azi-noapte. A fost un meci foarte bun. Simona a jucat și ea bine, dar am luptat pentru fiecare punct. Mă simt bine pe acest tip de zgură. Sunt foarte fericită pentru calificarea în finală și abia aștept duelul cu Barty”, a declarat Sabalenka.

Sabalenka este considerată una dintre cele mai promițătoare jucătoare ale noii generații. La numai 22 de ani, aceasta are deja 9 trofee și a câștigat peste 7 milioane de dolari din sportul rege. În plus, are și o victorie în turneele de Mare Șlem, anume victoria din ediția de dublu din anul 2019 de la US Open, alături de belgianca Elise Mertens.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro