La ce oră joacă Halep – Sabalenka, în sferturi la WTA Dubai. „Am o adversară foarte puternică”. Cine va transmite meciul de tenis

La ce oră joacă Halep – Sabalenka, în sferturi la WTA Dubai. „Am o adversară foarte puternică”. Cine va transmite meciul de tenis

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai! După un joc la extrem, turul secund făcând diferența, campioana noastră se va confrunta astăzi cu Aryna Sabalenka. La ce oră vor intra sportivele pe teren și cine va transmite meciul?

La ce oră joacă Halep – Sabalenka?

Simona Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Dubai, iar după ce a învins-o victorios pe Ons Jabeur va urma să joace contra AryneiSabalenka. Meciul va avea loc azi, 20 februarie, la orele 18:30. Partida mult așteptată va fi transmisă de Digi Sport 2 și digisport.ro. După ce a dat emoții mari fanilor săi, românca se simte pregătită pentru un nou duel, susținând că nu va mai repeta greșelile făcute pe teren în meciul de la Adelaide. Amintim că aceasta a fost eliminată atunci de către jucătoarea din Belarus. ”A fost un meci interesant la Adelaide, dar nu am jucat cel mai bun tenis al meu. Ea a avut niște meciuri în plus și asta a ajutat-o. Mâine va fi altceva, sper să joc mai bine decât la Adelaide și să câștig. Sunt all-in”, a susținut aceasta, în cadrul unui interviu pentru Digi Sport.

Meci Simona Halep - Aryna Sabalenka
Meci Simona Halep – Aryna Sabalenka

Cei care abia îi așteaptă și de data aceasta evoluția speră să nu mai ofere atâtea emoții la finele jocului precum a făcut în timpul jocului cu Jabeur. Halep a acuzat ceva probleme medicale, cerând intervenția fizioterapeutului după terminarea turului secund. Cristian Tudor Popescu a susținut, la Fotbal Club, că Sabalenka joacă bine, avertizând-o chiar pe Simo de atuurile ei. Cunoscutul gazetar a subliniat că adversara campioanei noastre a început să-și modernizeze jocul și nu se mai bazează pe loviturile de „măciucă riscante, la linie”, ci a început să joace și momente tactice.

Cât va lua Halep dacă se califică în semifinale la Dubai?

Meciul de ieri, 19 februarie, a adus o victorie pentru România. Simo și-a încheiat jocul contra lui Jabeur cu 1-6, 6-2, 7-6 (9-7). Turneul de la Dubai are premii totale de 2,6 de milioane de dolari, câștigătoarea plecând acasă cu un cec de 696.860 de dolari. Pentru jocul de azi are un câștig de 200.000 de dolari, dacă se califică în semifinale și trece de Sabalenka.

„A fost o atmosferă interesantă, ca la un meci de fotbal sau de Fed Cup. Sincer, a fost obositor, dar este plăcut să vezi o astfel de atmosferă la un meci de tenis”
Simona Halep

Câștiguri turneu Dubai
-sferturi de finală: 50.100 de dolari
-semifinale: 198.830 de dolari
-finală: 372.200 de dolari
-câștigarea turneului: 696.860 de dolari

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI