Ce probleme are, de fapt, Simona Halep. Ion Țiriac a sunat-o de urgență să o ajute

Ce probleme are, de fapt, Simona Halep. Ion Țiriac a sunat-o de urgență să o ajute
Ce probleme are, de fapt, Simona Halep. Ion Țiriac a sunat-o de urgență să o ajute

Într-un interviu pentru GSP, Ion Țiriac a dezvăluit care este cea mai mare problemă a Simonei Halep. Tenismena a început deja turneele pe zgură, la Stuttgart.

Înainte de meciul cu Simonei Halep cu Ekaterina Alexandrova, Ion Țiriac a făcut unele afirmații la adresa tenismenei românce. Până în prezent, Simona Halep a disputat doar 11 meciuri, două dintre ele venind la Stuttgart. Afaceristul a precizat că lipsa ritmului de pe teren ar putea să-i dăuneze tenismenei pe viitor.

Simona Halep a intrat foarte puțin pe teren în 2021

„Simona Halep poate să-ți facă niște surprize la care să nu te aștepți. Și bune, dar și rele. Eu nici nu credeam că va câștiga Wimbledon, cel puțin nu în anul ăla. Are o singură problemă: anul acesta a jucat extraordinar de puțin. Nu știu cât poate să compenseze acest lucru”, a afirmat omul de afaceri, scrie GSP.

Ion Țiriac a decis să o sune pe Simona Halep pentru a-i acorda ajutorul. El s-a declarat, dintotdeauna, unul dintre cei mai mari fani ai sportivei românce.

„Uitați-vă la Simona Halep la un singur lucru: unde stă când lovește mingea. Dacă stă pe linia de fund sau puțin mai în față, mingea ei câștigă două secunde decât dacă stă cu doi metri în spate. Adversara n-o să mai aibă timp! Ea n-o să lovească niciodată mai tare decât Serena, nu! Dar repede poate să joace. Acum, dacă în sfârșit își dă seama, trebuie să termine punctul mai repede.

Ieri a făcut-o. A stat superb în primul set, iar în al doilea set s-a dat jumătate de metru, un metru mai în spate și s-a văzut imediat”, a mai declarat Ion Țiriac pentru GSP.

Simona Halep va juca, sâmbătă (24 aprilie), în semifinale la Stuttgart cu Aryna Sabalenka (22 de ani, 7 WTA). Meciul va începe după ora 19:30 și va putea fi urmărit în direct la TV pe Digi Sport 2.