Grupul Divertis, lovit de Covid-19. Cum se simte Toni Grecu, după e a fost internat

Toni Grecu, infectat cu Covid-19

Încă un mare actor este infectat cu Covid-19 și se află în stare gravă la Terapie Intensivă. Toni Grecu este unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, apreciat de milioane de români. Artisul a dezvoltat o formă gravă a bolii, iar în prezent se află la Institutul „Matei Balș”.

UPDATE: Toni Grecu a dat primele declarații din spital și se pare că nu este la Terapie Intensivă, ci într-un salon alături de alți bolnavi.

”Asta e surpriza lui, (n.r. a virusului) pentru noi toţi. E ca un fel de loterie, dacă-mi permiteţi la care poţi câştiga, ori ba. Am tras, fără să ştiu când şi unde, biletul câştigător, dacă îl pot numi aşa! Dacă viaţa ar funcţiona la fel pentru noi toţi, atunci ar fi o plictiseală generală. Sigur, aici e bine să te fereşti cât de mult poţi. Eu am încercat, dar se vede treaba că nu am reuşit…”, a declarat actorul pentru Impact.ro.

Când a fost internat în spital Toni Grecu

Toni Grecu, membru grupului DIVERTIS, a fost internat la patru zile după ce a început să acuze simptome specifice bolii. În prezent, starea sa de sănătate este îngrijorătoare, potrivit surselor medicale care au dezvăluit această informație pentru Gândul.ro.

Toni Grecu este internat la Terapie Intensivă, la spitalul ”Matei Balș”. A fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost internat în stare gravă după 4 zile de când a acuzat primele simptome ale bolii”, potrivit Gandul.ro.

Momentan, toți românii așteaptă cu sufletul la gură să primească vești îmbucurătoare despre artist, iar până atunci nu ne rămâne decât să ne rugăm ca starea de sănătate a artistului să evolueze favorabil.

În urmă cu puțin timp, Toni Grecu dezvăluia că îi este dor de viața de dinainte, de toate momentele în care străzile erau pline de oameni, iar inima orașului bătea neîncetat.

”Referitor la telemuncă. Eu plec in fiecare dimineaţa de acasă din reflex. Mă duc in parcare, iau maşina si mă duc la muncă. Partea proasta este ca eu nu sunt angajat nicaieri.

Mă plimb prin oraş, mă uit la clădirile de birouri care-s goale acuma si îmi imaginez ce frumos era când erau pline de viaţă, cu oameni frumos îmbrăcaţi, bărbaţii cu cravate şi femeile cu tocuri, intrând veseli dimineaţa si ieşind trişti seara.

Nu mai ai tu o şuetă, un chiul, o glumă, o hărţuire, un teambuilding alcoolic la Sinaia din care să vii mort”, spunea Toni Grecu, potrivit mediafax.ro.

Știrea este în curs de actualizare…

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI