Greutățile pe care le-a trăit Catinca Roman ca mamă singură: ‘Nu aș mai face asta niciodată’

Greutățile pe care le-a trăit Catinca Roman ca mamă singură: ‘Nu aș mai face asta niciodată’
Catinca Roman a povestit totul

Catinca Roman a vorbit despre viața ca mamă singură. Vedeta a făcut dezvăluiri despre tatăl Calinei.

Catinca Roman și fiica ei au o relație de prietenie foarte puternică. Fiica vitregă a lui Petre Roman și-a crescut fiica singură, fără ca tatăl Calinei să fie aproape.

Cum și-a crescut singură copilul

Vedeta a mărturisit că fiica ei, în vârstă de 22 de ani acum, a fost un copil tare cuminte, cu toate că a avut de întâmpinat greutăți.

„Mi-a fost extrem de greu. Am avut puține persoane care să mă ajute, să mă sfătuiască. Ai mei erau prinși într-un vârtej de evenimente. Îmi gestionam cu greu emoțiile, faptul că corpul meu s-a transfromat, mi-a fost foarte greu.

Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citiem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza fatptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afara de îngrijorările normale pentru un adolescent.

Cred că faptul că ș-a făcut terapia ei și mi-a întors spatele la un moment dat, deși îmi dădeam că afce parte din procesul maturizării, m-a speriat foarte tare”, a declarat Catinca Roman.

Ea a mai spus că dacă ar putea să întoarcă timpul înapoi și să aibă de ales dacă să fie o mamă singură, Catinca Roman a mărturisit că nu este sigură de alegerea pe care ar face-o, mai ales că știe prin ce a trecut.

Catinca Roman: „Am abandonat lupta”

„Are nevoie (n. red. de tatăl ei). Nu sunt sigură că aș mai alege să fiu mamă singură. Mi se pare foarte complicat. Ca mamă singură este foarte greu să faci toate lucrurile astea, dacă nu imposibil”, a spus ea.

Vedeta a mai dezvăluit că a încercat de multe ori ca tatăl fiicei sale să aibă o legătură cu aceasta, dar nu a reușit. Catinca Roman a încercat de multe ori să îl contacteze pe tatăl Calinei.

„Da, de multe ori și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună.

Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut ș a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de spijinul lui”, a completat ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI