Greșeala pe care o fac turiștii când pleacă din camera de hotel. Nu trebuie să procedați așa

Greșeala pe care o fac turiștii când pleacă din camera de hotel. Nu trebuie să procedați așa
Greșeala pe care o fac turiștii când pleacă din camera de hotel

Ce greșeală fac turiștii când pleacă din camera de hotel. Greșeala a fost semnalată de o menajeră de hotel, dezvăluind și motivul pentru care nu trebuie să o mai comiți. Dacă credeai că gestul tău ține de educație și de bun simț, iată că el nu este deloc util și nici apreciat astfel, de către angajații unui hotel.

Greșeala pe care o fac turiștii când pleacă din camera de hotel

O menajeră de hotel a explicat este considerat o greșeală faptul că, adesea, oamenii obișnuiesc să aranjeze patul înainte de a părăsi camera unde s-au cazat. Motivul este cu adevărat surprinzător. Acest gest, care ar putea fi considerat de bun simț, se pare că nu este deloc util pentru angajații de hotel. Ba dimpotrivă, gestul chiar îngreunează munca celor care se ocupă cu ordinea și curățenia.

„Nu mai faceți patul atunci când părăsiți o cameră de hotel și vă decazați. Mulți oameni cred că ne ajută dacă aranjează patul, dar adevărul e că mai mult ne încurcă. Oricum vom schimba lenjeria pentru următorul turist, căci cine ar vrea să doarmă într-un pat care a fost deja folosit?

Un alt sfat pe care vi-l dăm este acela de-a nu lăsa petale de trandafiri în pat, prin camera sau în cadă, după ce ați petrecut o noapte romantică alături de partenerul de cuplu. Petalele lăsate în jacuzzi ne dau bătăi de cap fiindcă sunt foarte greu de eliminat din scurgere”, a dezvăluit Susan, o angajată a unui hotel care se ocupă de curățenie, potrivit mirror.co.uk.

Secrete dezvăluite de angajata unui hotel

Angajata hotelului a mai dezvăluit pe Tik Tok și alte secrete din industrie, pe care puțini le cunosc. Aceasta a mai spus de ce turiștii trebuie să evite folosirea paharelor din camera de hotel.

„Nu vă recomand să beți din paharele găsite în camera de hotel. Cel mai adesea, acestea nu sunt schimbate atunci când vin alți turiști, mai ales dacă par curate. Dacă cei de la curățenie observă că paharele sunt curate și nu prezintă urme vizibile de murdărie, atunci le vor lăsa acolo și în mod clar nu le vor dezinfecta”, a mai spus femeia.

Așadar, dacă te afli în situația în care trebuie să părăsești camera de hotel, ține minte să nu mai aranjezi patul, în ideea de a ordona spațiul. De asemenea, mare atenție și în ce privește paharele sau alte ustensile pe care le găsești în camerele de hotel.