Gravida Roxana Vancea, răsfățată de soțul ei. Cum s-a sacrificat Dragoș Paiu pentru ea, de fapt EXCLUSIV

Gravida Roxana Vancea, răsfățată de soțul ei. Cum s-a sacrificat Dragoș Paiu pentru ea, de fapt EXCLUSIV
Roxana Vancea este rasfatata de sotul ei

Roxana Vancea și soțul ei, Dragoș Paiu, sunt în culmea fericirii, de când au aflat că vor deveni părinți. Fostă asistentă la matinalul Antenei 1, senzuala brunetă va deveni mămică de băiat peste cinci luni. Roxana ne-a povestit, pentru Playtech.ro, că soțul ei îi îndeplinește toate dorințele, momentan aflându-se, la relaxare, într-o vacanță în Egipt.

Gravida Roxana Vancea, răsfățată de soțul ei

Roxana Vancea s-a măritat în secret cu antrenorul ei de fitness, Dragoș Paiu, care are un fiu, Milan (4 ani), dintr-o căsătorie anterioară, iar recent a anunțat că este însărcinată. Acum, ea se relaxează în Egipt:

“Suntem în vacanță, suntem bine. Nu am pofte de graviduță, momentan. Soțul meu mă răsfață pe mine și pe Milan, cum poate el mai bine. Ne-a adus în vacanță, la caldură, chiar dacă el urăște căldura. A mers aici pentru că am vrut eu și Milan, nu că a dorit el. Ne duce unde vrem noi doi. Azi, spre exemplu, ne-a dus să înotăm cu delfinii, ieri, cu ATV-urile, în deșert, am fost și la cămile. Pentru noi, soțul meu stă sub umbreluță toată ziua și se dă cu cremă de protecție. Este foarte cald aici. Sunt 39-42 de grade”, ne-a spus Roxana Vancea, pentru Playtech.ro.

”După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat”

Înainte de a pleca în Egipt, Roxana Vancea a dezvăluit că avea băiețel:

„După ultima ecografie sunt 70% șanse să nasc un băiat. Problema a fost că s-a întors cu spatele, așa stă el. Mi-a fost rău în prima lună, când am rămas însărcinată. Aveam grețuri. După două luni, nu am mai avut nimic. Nu mai am voie să fac abdomene. Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în trimestrul trei va fi mai greu. O să am dureri de spate, pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, a spus ea, la Kanal D.

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit pe 19 august 2019. Roxana Vancea, care, de altfel, este și profesoară de sport, are un trup lucrat din greu, la sala de sport:

“Dimineața mănânc fibre cu lapte de cocos, apoi îmi fac o omletă din 6-8 albușuri, măsline, castraveți, roșii. La prânz, un piept de pui cu broccoli și seara o salată, tot ce e verde, ori un pește. Nu sunt vegetariană. Nu. Proteina e sfântă pt mine. Nu am cum să recomand oamenilor să fie vegani”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI