Grav accident auto în Vaslui, soldat cu patru morți. O mașină a lovit un TIR oprit pe marginea drumului

Grav accident auto în Vaslui, soldat cu patru morți. O mașină a lovit un TIR oprit pe marginea drumului
Grav accident auto în Vaslui, soldat cu patru morți

Un grav accident auto a avut loc astăzi în Vaslui. În urma accidentului, patru persoane au decedat, iar traficul a fost blocat pe DE 581. Din primele informații, o mașină a lovit un TIR ce era parcat pe marginea drumului. La fața locului s-au deplasat mai multe autospeciale pentru a acorda primul ajutor victimelor.

Accident soldat cu victime în Vaslui

În urma accidentului auto, traficul a fost blocat timp de câteva ore pe DE 581, între localitățile ce leagă Tutova și Priponești. Mai exact, totul s-a întâmplat la ieșirea județului Vaslui pe sensul de mers către intrarea în județul Galați. În accident a fost implicat un TIR și un autoturism în care se aflau patru persoane, toți bărbați. Potrivit primelor cercetări efectuate la fața locului, autoturism era înmatriculat în Vaslui, iar TIR-ul provenea din Republica Moldova. Șoferul TIR-ului ar fi oprit pe marginea drumului deoarece avea pană la una dintre roți. Autoturismul s-a izbit frontal în TIR, iar în urma impactului, cei patru bărbați aflați în mașină au decedat. Aceștia aveau vârste de 48, 39, 53 și 32 de ani, toți fiind din județul Vaslui.

„La faţa locului s-au alocat două ambulanţe B2 şi C2 de de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean şi un echipaj SMURD de prim-ajutor de la Bârlad. De asemenea, s-au trimis de la Tecuci o maşină de descarcerare şi un echipaj SMURD. Din păcate, cele patru persoane au decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt SAJ, Daniel Ungureanu.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Accident soldat cu cinci persoane rănite, Planul Roșu de intervenție activat

Tot pe DE 581 a avut loc un accident auto unde au fost rănite cinci persoane. Impactul s-a întâmplat în apropierea municipiului Bârlad, iar autoritățile au declanșat Planul Roșu de intervenție. Accidentul puternic a avut loc între două autoturisme. În urma acestuia, una dintre cele cinci victime este în stare foarte gravă. Două femei și trei bărbați au fost răniți, cu vârste între 30 și 60 de ani.

“La faţa locului au fost trimise două autospeciale din cadrul Serviciului de Ambulanţă, un echipaj de prim-ajutor din cadrul SMURD şi un echipaj de descarcerare. În urma accidentului, au rezultat cinci victime, dintre care două sunt inconştiente, în stare critică. S-a trimis şi un echipaj de Terapie Intensivă de la Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.