Accident cu 11 victime la Iași, între un autoturism și un microbuz. Mai multe echipaje de salvare au intervenit de urgență

Accident cu 11 victime la Iași, între un autoturism și un microbuz. Mai multe echipaje de salvare au intervenit de urgență
Accident cu 11 victime în Lețcani

Tragedie în această dimineață, după ce mai multe persoane au fost implicate într-un accident rutier grav, în Lețcani, județul Iași. În urma impactului violent între un microbus și un autoturism, mai multe victime au avut nevoie de îngrijiri medicale urgente.

În ce stare se află victimele

Un accident nefericit a avut loc în această dimineață la ieșirea Lețcani, acolo unde mai multe persoane au fost la un pas să-și piardă viața. În urma impactului frontal dintre cele două mașini, șapte persoane au fost transportate de urgență la spital.

În microbuzul răsturnat se aflau nouă persoane, în timp ce în cea de-a doua mașină implicată se aflau două persoane. Un apel la 112 a solicitat intervenția rapidă a salvatorilor, astfel că la fața locului au intervenit atât autospeciale de stingere cu apă, cât și echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean. Din fericire, cele șape persoane aflate în stare gravă sunt conștiente, însă prezintă diverse contuzii.

”La ora 07:05, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Mihail Grigorea Sturdza” al județului Iași a fost apelat prin apel unic de urgență 112 despre producerea unui accident rutier între un microbuz și un autoturism la Ieșirea din Lețcani spre Podul Iloaiei pe DN28. Într-adevăr, au fost 11 victime, 9 în microbuz și 2 în autoturism.

La intervenție s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor medical, echipajul de Terapie Intensivă cu medic, un echipaj cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean.

La locul intervenției au fost evaluate victimele, 7 victime necesitau transportul la spital, din care una a refuzat. La momentul actual, acțiunea este în dinamică”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași, pentru Antena3.

Știre în curs de actualizare…