Golden Buzz numărul 8 la Românii au Talent: „Ești următoarea Nadia Comăneci!” Povestea gimnastei care i-a uluit pe jurați VIDEO

Golden Buzz numărul 8 la Românii au Talent: „Ești următoarea Nadia Comăneci!” Povestea gimnastei care i-a uluit pe jurați VIDEO
Cine a luat Golden Buzz nr. 8 la Românii au talent, ediția de pe 25 martie 2022

Un nou concurent a reușit să îi uimească pe jurați și să îi lase fără cuvinte. Andra a mărturisit că unele mișcări din numărul sportivei aflate pe scenă nu au mai fost niciodată prezente în alte momente la ,,Românii au talent”. Vedetele au fost foarte încântate de povestea ei, devotamentul mamei sale, dar și de anii de muncă ai micuței care s-au văzut la fiecare pas făcut în platoul emisiunii iubite de români. Mulți i-au mărturisit că este ,,următoarea Nadia Comăneci.”

Românii au talent: Golden Buzz numărul 8

O tânără gimnastă la început de drum a reușit să îi uimească pe jurații emisiunii ,,Românii au talent”. Georgiana are doar 10 ani, dar deja știe ce înseamnă disciplina, dăruirea și care este drumul ei în viață.

Aceasta a mărturisit că se antrezează câte 3 ore pe zi, de luni până vineri. Cu toate că își petrece mult timp în sala de gimnastică, micuța a subliniat că este o plăcere și că se simte fericită de fiecare dată când vede că mai învață o mișcare nouă.

Ea le-a povestit vedetelor de la masa juriului că mama sa a hotărât să renunțe la job pentru a avea grijă de aceasta și ceilalți trei frați.

,,Georgiana mă numesc, am 10 ani și sunt din București. Fac gimnastică de la 6 ani. Simt că asta trebuie să fac, nu există alte cuvinte pe care să le exprim, asta sunt eu. Mă antrenez 3 ore pe zi, de luni până vineri.

Când sunt la antrenament și dansez, am o fericire în mine pentru că fac ce îmi place. Aș vrea să ajung o gimnastă renumită și să fac România să fie cunoscută de mai mulți oameni.

Știu că avem un reper: Nadia Comăneci. Mama a fost contabil, acum este în culise. Ea are grijă de noi toți pentru că suntem patru copii în familie, iar pentru asta îi mulțumesc”, a spus gimnasta.

,,Cum ar fi noi să o avem chiar în fața noastră pe următoarea Nadia”

Andi Moisescu a oferit un alt Golden Buzz alături de Maria, fiica actorului din serialul ,,Las Fierbinți” care era prezentă în public. Vedeta a mărturisit că și micuța își dorește să ajungă gimnastă, iar în modul acesta cel mai probabil a încurajat-o să creadă în visul ei.

Andra Măruță: Mi-am dat seama cât muncești pentru că văd ce ai făcut pe scenă. Mi-a fost rar dat să văd ce ai făcut la Românii au talent.
Mihai Bobonete: Am văzut un număr executat impecabil. Ai niște calități ieșite din comun față de alte balerine. Numărul tău mi-a adus aminte de Nadia Comăneci, perfect executat.

Andi Moisescu: M-am gândit în timp ce erai pe scenă: cum ar fi noi să o avem chiar în fața noastră pe următoarea Nadia și noi să nu simțim lucrul ăsta? M-a surprins nivelul la care execuți totul și grația pe care o ai la doar 10 ani. Aș vrea să o invit pe Maria, dacă este de acord tati (n.r. Mihai Bobonete). Hai! Amândoi!