Un nou Golden Buzz la Românii au talent! Andra a avut pielea de găină când l-a auzit

Un nou Golden Buzz la Românii au talent! Andra a avut pielea de găină când l-a auzit
Nou Golden Buzz în ediția de azi a emisiunii Românii au talent

Ediția de azi surprinde cu un nou Golden Buzz! Emisiunea ,,Românii au talent” a reușit și în această seară să îi facă pe telespectatori să nu se mai desprindă din fața micilor ecrane. Un nou moment de excepție a uimit pe toată lumea, mai cu seamă pe Andra Măruță. Cântăreața a rămas fără cuvinte când a văzut prestația unui concurent venit pe marea scenă. Bărbatul a cântat cu cele mai mari nume din muzica românească.

Românii au talent: nou Golden Buzz. Andra Măruță a rămas fără cuvinte

Românii au talent și-a deschis brațele în seara aceasta pentru un interpret de mare renume. Solistul a cântat de-a lungul carierei cu nume extrem de mari muzicii românești din epoca de aur.

Acesta i-a avut alături pe: Angelea Similea, Corina Chiriac, Horia Moculescu, Aurelian Andreescu și nu numai. Bărbatul a reușit să ridice publicul în picioare după spectacolul uriaș oferit în doar câteva minute.

Aurel Niamțu cu siguranță a adus aminte multora de anii trecuți și de muzica ușoară abia la început de drum. Acesta a povestit că iubește ceea ce face și că vârsta înaintată nu îl oprește să cânte cu toată pasiunea, cu toate că este la a treia tinerețe.

Prezentatorii show-ului de talente i-au admirat imediat vestimentația cu care s-a prezentat la audiții. Bărbatul era ușor de observat datorită eleganței sale. El a fost fericitul norocos care a luat un nou Golden Buzz.

,,Mi-am dedicat toată viața scenei”

,,Mă opreau tinerii și oamenii mai în vârstă să mă felicite. Artiștii la vremea aceea erau chiar foarte respectați. Pot să spun cu mândrie că mi-am dedicat toată viața scenei.

Mi-a plăcut să apar pe scenă îmbrăcat frumos și să dau tot ceea ce am mai bun pentru public. Aplauzele sunt hrana artistului.

Am decis să vin la Românii au talent și să arăt că la vârsta mea (72 de ani) încă pot cânta și pot să arăt publicului că încă am valoare.

Nu e rușine să spun că sunt artiști care de multe ori nu au ce pune pe masă, dar mergem mai departe și ne ducem viața așa cum putem”, a spus Aurelian Niamțu în prezentarea sa.

Pavel Bartoș: La fel de elegant. Arătați bine de tot!
Smiley: Foarte bine vă mențineți. Impecabil!

,,Ceea ce fac acum am făcut toată viața mea. Am cântat cu Angelea Similea, Corina Chiriac, Horia Moculescu și Aurelian Andreescu”, a mărturisit cântărețul în momentul în care a ajuns în fața celor patru jurați.