Dragoș Bucur a fugit de la Românii au talent și Mihai Bobonete a fost fugărit de o concurentă. Ce s-a întâmplat vineri seară la PRO TV. VIDEO

Dragoș Bucur a fugit de la Românii au talent și Mihai Bobonete a fost fugărit de o concurentă. Ce s-a întâmplat vineri seară la PRO TV. VIDEO
Situație amuzantă la Românii au talent: Mihai Bobonete, fugărit de o concurentă

Dragoș Bucur a fugit din platoul emisiunii de la Pro TV, iar Mihai Bobonete a fost fugărit de o concurentă care i-a intrigat pe cei aflați în public. Întreg scenariul i-a făcut pe jurați și pe cei din sală să râdă copios. Femeia care a început să danseze ca la ea acasă a decis să își arate talentul chiar pe ritmurile Andrei. Cântăreața s-a bucurat să o revadă pentru că și-a amintit că și-a mai încercat norocul în alte două sezoane.

Românii au Talent: Dragoș Bucur a fugit din platou, iar Mihai Bobonete a fost fugărit de o concurentă

,,Mă numesc Lenuța sunt din Oradea și reprezint dansul”, s-a prezentat femeia.

Lenuța și-a făcut din nou apariția pe marea scenă a talentelor. Aceasta nu este străină show-ului preferat al românilor pentru că are deja experiență. Mai exact, femeia a mai participat la Românii au talent și în alte două sezoane.

Cea din urmă a decis ca de fiecare dată să arate tuturor modul în care dansează. Din păcate, ea a reușit mai mult să stârnească hohotele de râs din partea spectatorilor decât aprecierea lor.

Andra Măruță și-a amintit imediat de concurenta care i-a luat la un moment dat la dans pe Florin Călinescu și Mihai Petre. Acum, Lenuța s-a hotărât să își schimbe partenerul și i-a oferit o provocare de zile mari celebrului actor din ,Las Fierbinți’.

,,Nu mă băga pe mine, tu ești curios”/,,Poate vrea Bobonete”

Dragoș Bucur a plecat de la masa juriului de rușine pentru momentul care evolua în fața sa, timp în care Bobonete pare că nu a ascultat indicațiile dansatoarei și a ajuns să fie fugărit de ea.

Smiley și Pavel Bartoș au privit momentul delicios din culise, iar celelalte vedete din juriu au rămas fără cuvinte când au văzut mișcările sincron dintre Lenuța și iubitul comediant. Iată mai jos dialogul dintre jurați și concurentă!

Pavel Bartoș: Abia aștept să văd ce o să faci. Jurații îți aparțin, mai ales cei noi.
Mihai Bobonete: Bună seara și bine ai revenit la Românii au talent!
Andra Măruță: Știu cât de tare ne-am distrat împreună și mă bucur să te revăd.

Concurentă: Cel mai mare vis e să dansez cu baletul vostru. Eu am mai dansat cu Florin Călinescu și Mihai Petre.
Dragoș Bucur: Poate vrea Bobonete!
Mihai Bobonete: Nu mă băga pe mine, tu ești curios. Dacă te cheamă Lenușa la dans, te duci.
Concurentă: Eu îl vreau pe Bobonete!