Golden Buzz la Românii au talent! Cum i-a vrăjit concurenta pe jurați ca să o trimită în finală VIDEO

Golden Buzz la Românii au talent! Cum i-a vrăjit concurenta pe jurați ca să o trimită în finală VIDEO
Golden Buzz la Romanii au Talent

Golden Buzz la Românii au Talent! Cum i-a vrăjit concurenta pe jurați ca să o trimită în marea finală a celui mai urmărit concurs de talente din România. Florin Călinescu, în lacrimi după prestația adolescentei.

Cine a primit Golden Buzz-ul la Românii au Talent

Câteodată, la Românii au Talent apare un concurent care îi impresionează atât de tare pe jurați, încât aceștia îl trimit direct în finală. Acesta a fost și cazul micuței Daria, o tânără elevă de numai 15 ani, care visează să devină, într-o zi, o mare cântăreață la harpă.

A pășit timid și dulce, îmbrăcată într-o rochie roșie, vaporoasă, lungă până-n pâmânt, apariția diafană a concurentei le-a pus un zâmbet pe buze celor patru jurați, care așteptau cu nerăbdare să o audă cântând.

„Sunt un pic tensionată, am emoții. Sper să nu iasă prost. Nu știu, nu cred că au de ce să arunce cu roșioare în mine. Așa sper. Mă știu studiată, încerc să-mi stăpânesc emoțiile sau le transmit la public, mai bine. O să fie foarte bine, așa cred”, a spus tânăra harpistă înainte să urce pe scena de la Românii au Talent.

Care este cel mai mare vis al tinerei harpiste

Daria Batschi-Beleca spune că nu s-ar vedea cântând la un alt instrument. Consideră harpa un instrument măreț, nobil și elegant, pe care l-a descoperit în clasa a V-a, când a dat admiterea la Colegiul Național George Enescu. A fost dragoste la prima vedere. Concurenta vrea să devină solistă la harpă și, în același timp, profesoară de instrument, pentru a ajuta copiii care îi împărtășesc această pasiune.

„Harpa este un instrument elegant, este ceva mai deosebit, nu găsești oriunde hapiști. Sunt foarte puține persoane care cântă la harpă sau care au înclinații de genul ăsta. Am descoperit harpa în clasa a V-a. Mi s-a dat o listă de instrumente, printre care și harpa.

Profesoara era acolo și când am intrat în sală, parcă intrasem în altă lume. Am zis că gata, rămân la harpă. Au urmat recitaluri, concursuri internaționale. Vreau un viitor de solistă și vreau să încerc și cariera de profesoară, să ajut copiii, să nu le fie frică de greșeală.”, a spus Daria la Românii au Talent.

Momentul în care degetele Dariei au ciupit corzile instrumentului, sunetul dulce al harpei i-a emoționat pe jurați, care s-au ridicat în picioare pentru a aplauda talentul imens al adolescentei. Impresionat de talentul Dariei, Andi Moisescu i-a oferit tinerei harpiste Golden Buzz-ul și va merge direct în semifinalele sezonului 11 Românii au Talent.