Cine e Gim, orfanul care a luat Golden Buzz la Românii au talent. Florin Călinescu a plâns pentru el VIDEO

Cine e Gim, orfanul care a luat Golden Buzz la Românii au talent. Florin Călinescu a plâns pentru el VIDEO
Povestea emoționantă a lui Gim, artistul orfan de la Românii au Talent

Ghintan Ion Mihail a surprins pe toată lumea cu talentul său, dar dincolo de asta cu povestea sa emoționantă și cu modul în care a fost nevoit să se descurce singur în viață. Florin Călinescu l-a trecut direct în etapa următoare.

Povestea de viață a lui Gim, artistul orfan de la Românii au Talent

Ghintan Ion Mihail s-a înarmat cu speranțe și bună dispoziție, a ales un nume potrivit de scenă (GIM), mai apoi s-a lăsat judecat de românii de acasă. Acesta a călcat pe scena visurilor pentru a-și putea îndeplini visul.

Minutele în care și-a arătat un cântec special compus de el au fost mai mult decât suficiente pentru a-i emoționa pe cei mai mulți din fața micilor ecrane, dar în special pe unul din jurați. Florin Călinescu a lăcrimat la momentul său, moment prielnic pentru a-i demonstra tânărului cât de impresionat a fost de ceea ce a făcut, astfel a apăsat pe butonul Golden și l-a trimis direct în etapa următoare.

GIM a fost lăsat la orfelinat pe când avea doar 9 luni, iar de atunci toată viața sa a fost un real haos. Cu toate astea, a răzbit și a luptat până în punctul acesta. Băiatul era singurul din orfelinat care mergea la școală și singurul care a terminat liceul.

Acesta susține că muzica e singurul lucru care îl relaxează. ”Asta înseamnă viață!”, a pus Ion Mihail după ce a aflat că merge direct în semifinale. Andi Moisescu le-a spus colegilor de la masa juriului:

”Știi ce mi se pare mie cu adevărat dureros în momentele astea. Bă, ăsta e momentul în care el avea nevoie mai mult decât orice de o îmbrățișare și nu poți să i-o oferi. Îi venea să sară aici la noi, mi s-a rupt inima.”

„Dacă sunteți vai și amar de voi, trageți și îndurați”

”Este fără doar și poate, unul dintre concurenții care au șanse mari să câștige emisiunea Românii au talent” sezonul acesta, pentru că zgândără această coardă emoțională. Fiecare dintre noi s-a lovit de multe ori în viață de nedreptatea asta, știi…Îl vedem pe el un fel de purtător de drapel, e un fel de ambasador al luptei noastre cu nedreptatea”, a mai adăugat Andi.

GIM a găsit în el puterea de a le mai transmite un mesaj celor de acasă, după interpretarea emoționantă de pe scenă și după ce a aflat că a reușit ceea ce și-a propus: ”Dacă ar fi să zic un lucru, să audă o țară întreagă, ar fi: bă, dacă vă merge prost, dacă aveți o viață vai și amar, dacă sunteți vai și amar de voi men, jur, faceți, trageți și îndurați că într-o zi vă pune Dumnezeu mâna în cap, fac pariu cu cine vrei tu”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI