Glumă sau adevăr între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu?! Ce a putut să spună bărbatul

Glumă sau adevăr între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu?! Ce a putut să spună bărbatul
Ce mesaj surprinzător le-a dezvăluit Ramona Olaru fanilor

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc! Cei doi au preferat să își ascundă relația timp de câteva luni de ochii curioșilor, însă acum s-au decis să se afișeze și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!

Ramona Olaru și-a surprins fanii. Ce vrea să facă alături de Cătălin Cazacu

Ramona Olaru nu le-a oferit vreun detaliu fanilor despre bărbatul care a cucerit-o până când nu s-a aflat că formează un cuplu cu Cătălin Cazacu. Totuși, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a asumat povestea de dragoste și le-a dezvăluit admiratorilor săi un mesaj surprinzător.

Vedeta a postat o imagine unde internauții au putut să observe că era vorba despre un schimb de mesaje între ea și iubitul său. Cătălin Cazacu i-a mărturisit vedetei că își dorește să îl facă tătic pentru a doua oară, oferindu-i o fetiță.

Se pare că Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt extrem de apropiați, mai ales pentru că au discutat despre eventualitatea de a avea copii. Acesta i-a trimis asistentei TV o poză cu o fetiță superbă, blondă, spunându-i că își dorește să îi facă un copil care să semene cu micuța. Răspunsul nu a întârziat să apară.

„Păi cam așa o să fie.”, a spus Ramona Olaru.

Cătălin Cazacu: ‘Iubesc cu adevărat’

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru nu se mai ascund, ba chiar starul de televiziune a dezvăluit de curând că are sentimente puternice pentru asistenta de la Antena 1. Cei doi încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună, iar discuția despre un viitor copil i-a surprins pe fani!

Cătălin Cazacu mai are un băiețel pe nume Andrei, în vârstă de 11 ani, din relația cu o fostă iubită, Nicoleta.

„Nu prea îmi place să mai vorbesc despre relaţiile mele, însă suntem de câteva luni împreună. Timpul meu este din păcate prea puţin, mi-ar plăcea să am 36 de ore pe zi. Din această cauză trebuie să renunţ la proiecte care mi-s dragi.

Îmi fac mereu timp pentru mine, iar acum sunt la film cu iubita, la avanpremiera ‘Dune’. Cel mai important lucru pentru mine sunt eu şi oamenii pe care îi iubesc. Îmi iubesc familia. Fiecare om din viaţa mea are parte de o iubire specială.

În ultima vreme sunt doar cu o anumită persoană şi înseamnă că iubesc cu adevărat dacă mă vezi cu aceeaşi persoană. Cel mai de preţ lucru pe care îl am eu în viaţa asta este timpul, şi dacă îi dedic timpul meu înseamnă că este o persoană importantă.

Nu-mi fac planuri, dar sper să mă întorc în Zanzibar şi de data asta mă întorc cu cineva special.”, a zis el pentru Click!.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI