Gina Pistol și-a ieșit din fire. Iubita lui Smiley a răbufnit din cauza unei femei

Gina Pistol și-a ieșit din fire. Iubita lui Smiley a răbufnit din cauza unei femei
Gina Pistol si-a iesit din fire din cauza unei femei

Iubita lui Smiley nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe Instagram. Cine a supărat-o pe Gina Pistol, la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică pentru prima dată. Blondina a spus tot, iar reacția fanilor a fost una neașteptată. Ce s-a întâmplat, de fapt.

Gina Pistol și-a ieșit din fire din cauza unei femei

Momente incredibile pentru Gina Pistol. Iubita lui Smiley a răbufnit în mediul online, după ce o persoană de pe Instagram a criticat-o pe proaspăta mămică, acuzând-o de faptul că se plânge prea mult. Internauta a taxat-o imediat pe vedetă, spunându-i că se lamentează foarte tare de când a devenit mamă, întrebând-o de ce a mai dat naștere unui copil, dacă i se pare atât de greu. Gina nu a mai suportat și i-a transmis un mesaj dur femeii pe Instagram.

„E dureros când plânge și nu știi ce să faci și cumva toate lucrurile m-au epuizat psihic și fizic. Mare noroc am cu Andrei pentru se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și linișit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită.

Legat de asta, s-a trezit o femeie perfectă, nu așa imperfectă ca mine, să-mi lase un mesaj să-mi spună: am impresia că te plângi, cine te-a pus să faci copil? Pentru cele care gândesc ca ea, vă spun doar atât: mai scutiți-mă. Pentru fiica mea voi face tot posibilul să fiu cea mai bună mamă. Iar dacă vorbesc așa deschis despre trăirile mele ca femeie, o fac pentru că sunt sinceră și aleg să fiu sinceră”, a declarat Gina Pistol pe contul său oficial de Instagram.

Adela Popescu i-a luat apărarea Ginei Pistol

Gina Pistol și-a ieșit din fire din cauza unei femei de pe Instagram. Soția lui Radu Vâlcan este alături de Gina Pistol, după ce a citit mesajul pe care mama micuței Josephine l-a distribuit în online.

Adela Popescu înțelege perfect sentimentele contradictorii pe care le trăiește, acum, iubita lui Smiley, ea având o experiență vastă în acest domeniu, cu doi băieți mărișori și avându-l pe al treilea în burtică. Prezentatoarea de la Vorbește Lumea i-a transmis un mesaj Ginei pentru a o asigura că nu este singură în această perioadă:

„Am fost absolut cucerită de ce a postat tocmai acum Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate.

Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure.

Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta că lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI