Adela Popescu și-a surprins fanii cu burtica ei. Nici nu zici că e gravidă în 6 luni

Adela Popescu și-a surprins fanii cu burtica ei. Nici nu zici că e gravidă în 6 luni
Adela Popescu, la șase luni de sarcină, își impresionează fanii

Fanii au fost luați pe sus atunci când Adela Popescu își anunța a treia sarcină. Vedeta, alături de Radu Vâlcan, sunt fericiții părinți a doi copii deja, și iată că mai este unul pe drum. Momentul anunțului a venit în cadrul emsiunii ”Vorbește Lumea”, și tot atunci anunța că se va retrage pe perioada sarcinii.

Adela Popescu, la șase luni de sarcină, își impresionează fanii

La începutul lunii martie, când era deja în cinci luni de sarcină, Adela Popescu publica pe Instagram poze cu burtica ei. Fanii au reacționat imediat, spunându-i vedetei că parcă nici n-ar fi gravidă. Și acum, ca și atunci, Adela arată impecabil, ceea ce este de lăudat.

Mai sunt exact trei luni până la momentul venirii pe lume a noului membru al familiei, tot un băiețel. Adela Popescu a povestit pe rețelele de socializare discuția avută cu Alexandru, fiul cel mic, atunci când au mers la ecografie, subiectul fiind numele viitorului frățior.

”VIONEL este numele pe care l-a ales Alexandru pentru fratele lui mai mic in timpul ecografiei la care a participat alaturi de mine. -VIONEL?! De ce, Alexandru? -Pentru ca semana cu o șopârlă.

-Super, zic. Iubitul lu’ mama, e un nume frumos, doar că știi că noi ne dorim să înceapă cu A, îi răspund eu fericită că am ieșit frumos din impas. -Atunci, Avionel. A zis el”, a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Radu și Adela se opresc la cifra trei

Deja cu doi copii acasă, și un al treilea pe drum, Radu Vâlcan și Adela Popescu se pare că vor să se oprească la cifra trei. De altfel, întrebată fiind de Lora despre acest subiect, vedeta a fost categorică, răspunzându-i acestei scurt și la obiect. Nu mai, gata, ajunge!

Reacția vedetei a venit la înbtrebarea Lorei dacă va mai veni și o fetiță, având în vedere că Radu și-ar fi exprimat această dorință. Cei doi au acum doi băieți, Alexandru și Andrei, și formează una din cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. Cât despre această a treia sarcină, Adlea Popescu declara:

”Să nu mai prelungim adrenalina… E băiat! Noi ne-am dorit foarte mult acest copil și eu m-am imaginat mamă de trei băieți! O să fiu regina lor…Sunt în 17 săptămâni, asta ştim. Nu am greţuri, nu mi-a fost rău. Este băieţel, tot băieţel. Cel mai amuzant este că este tot băiat. Reacţia soţului a fost cea mai tare: «Nu pot să cred, o să avem patru copii».

Ştii ce a vrut să zică? O să mai facem unul până iese fetiţă. Mă bucur să vă spun că mă simt foarte bine. Dacă până acum plecam de la serviciu în luni avansate, acum ținând cont de contextul în care ne aflăm cu toții, am considerat că este cel mai bine pentru mine și familia să mă protejez”, declara Adela Popescu.