Gina Pistol, imagine cu Josephine. Cum a surprins-o pe fetița ei

Gina Pistol, imagine cu Josephine. Cum a surprins-o pe fetița ei
Gina Pistol, prima poza cu fiica ei

Gina Pistol și-a surprins fanii cu o imagine neașteptată cu fiica ei și a lui Smiley. Astfel că vedeta de la Chefi la Cuțite a fotografiat-o pe aceasta la trei săptămâni de când a venit pe lume.

Gina Pistol, imagine cu Josephine

Amintim că la data de 9 martie, Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată. Fiica lor, Josephine, s-a născut într-un spital din Capitală. Gina Pistol spunea la acea vreme:

„Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”.

La aproxomativ trei săptămâni de când s-a născut Jospehine, prezentatoarea de televiziune a postat și o imagine cu micuța, spre bucuria fanilor săi. Nu i-a arătat însă și fața, ci a fotografiat-o de la gât în jos. Micuța poartă o haină albă de bebeluși și stă într-un suport special de bebeluși. După a ce a născut, Gina Pistol s-a deschis în fața fanilor:

Ce a declarat Gina Pistol

„Mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea” Vedeta a povestit pe Instagram cum se descurcă în rolul de mamă, cum face faţă Smiley noii provocări, dar şi cum s-a recuperat după operaţie. „M-am întors. Bine, nu pentru mult timp. N-am avut nici timp, nici stare să stau pe Instagram, pentru că am fost ocupată. 26 din 24 de ore am fost ocupată. Vă mulţumesc mult de tot pentru mesaje. (…) Jos pălăria în faţa tuturor mamelor, nu e deloc uşor, mai ales la început. (…) E minunat sentimentul ăsta de mamă, uiţi de tot greul”, a explicat frumoasa blondă. În acelaşi timp, prezentatoarea Asia Express a povestit că imediat după intervenţie s-a confruntat cu ceva dificultăţi. „Fizic, după operaţie mi-am revenit cam din a treia zi, primele două nu au fost cele mai uşoare din viaţa mea, vă spun sincer”, a spus Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley sunt însă mai temători la această nouă etapă din viața lor, așadar au decis să cheme ajutoare. Iar cea care s-a oferit să-i ajute este mama lui Smiley, care se va muta în casă cu cei doi pentru o perioadă. Evident că și bunica este în culmea fericirii și va constitui un ajutor mare pentru Gina Pistol. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI