22 mai 2021 | 15:51

Gina Pistol, în lacrimi din cauza Asia Express. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley, de fapt

Monden
Gina Pistol, în lacrimi din cauza Asia Express. Ce se întâmplă cu iubita lui Smiley, de fapt

Gina Pistol nu a mai suportat și a izbucnit în lacrimi pe internet. Totul a pornit de la subiectul Asia Express, moment în care blondina nu și-a mai putut conteni lacrimile.

Gina Pistol, în lacrimi din cauza Asia Express

Irina Fodor este cea care i-a luat locul Ginei Pistol atât în calitate de prezentatoarea a Chefi la Cuțite, cât și la Asia Express, acolo unde îi va aștepta pe concurenți și le va da indicații.

Pentru că Gina Pistol a luat o pauză de cel puțin doi ani de la televiziune pentru a își crește fetița, pe micuța Josephine, Gina Pistol trece prin schimbări majore în viața ei.

Deși se bucură de statutul de mămică, Ginei îi va lipsi enorm aventura Asia Express și a rememorat clipele de dinaintea plecării la filmări.

”Colegii mei, dar cred că și concurenții sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru aventura Asia Express continuă.

Doamne… îmi imaginez cum era ziua de dinaintea plecării. Ești foarte agitat, stresat, verifici încă o dată bagajele, pentru că oricum ai făcut-o de 1.270 de ori, verfici dacă ai achitat toate facturile, îți iei la revedere de la cei dragi și ai așa o nerăbdare în suflet. Dar să știți că mă gândesc la voi și o să-mi lipsească aventura asta.

Voiam să vă spun să aveți grijă de voi și să vă întoarceți cu bine acasă și să-mi trimiteți 5.760 de poze de unde sunteți, că dacă nu vă bat. Și mai aveam să vă spun ceva. A, da „simpaticilor, Asia Express continuă”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Cine sunt concurenții Asia Express

Asia Express continuă cu sezonul 4 cu Drumul Împăratului și 18 concurenți sunt pregătiți să plece în aventura vieții lor.

De data aceasta, din cauza pandemiei, showul se va petrece în Georgia, Turcia și Azerbaidjan.

Concurenții care vor lua parte la provocare sunt: Connect-R și Shift, Mihai și Elwira petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro