Gina Pistol face mișto de Laura Cosoi? Fanii ei au observat un detaliu rușinos

Gina Pistol face mișto de Laura Cosoi? Fanii ei au observat un detaliu rușinos
Ce a făcut Gina Pistol. Fanii au crezut imediat că are legătură cu Laura Cosoi

Gina Pistol și Laura Cosoi sunt frumoase, celebre, discrete, dar au și un lucru în comun de care niciodată nu uită internauții: Smiley. Chiar dacă între cele două nu a existat până acum un conflict, un detaliu rușinos a fost observat imediat.

Gina Pistol, atac subtil la adresa Laurei Cosoi? Ce detaliu au observat fanii

Gina Pistol trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Smiley, iar, recent, cei doi au devenit pentru prima oară părinți. Între timp, Laura Cosoi a avut o relație în trecut cu artistul, iar fanii nu au uitat de legătura lor.

Totuși, de multe ori, fanii interpretează postările vedetelor în mai multe feluri, iar acum o fotografie dezvăluită de Gina Pistol în mediul virtual a trezit câteva suspiciuni. Mai exact, aceasta a glumit pe seama asimetriei la nivelul ochilor.

Chiar dacă prezentatoarea nu are această problemă, internauții au interpretat totul ca fiind un atac subtil la adresa Laurei Cosoi, ce a mărturisit în trecut că se luptă cu asimetria la nivelul ochilor, diferența fiind vizibilă când nu se odihnește cum trebuie.

„Am o asimetrie la ochi și când dorm mai puțin se vede diferența mai tare.”, a dezvăluit Laura Cosoi.

Laura Cosoi, dezvăluiri despre despărțirea de Smiley

Laura Cosoi și Smiley au format un cuplu extrem de apreciat în showbiz-ul românesc, așa că admiratorii lor au fost șocați în momentul în care au aflat de despărțire. Totuși, cele două vedete și-au refăcut viața alături de alte persoane.

„Noi am fost atunci foarte iubiţi ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărţit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greşită sau că au scris ceva urât despre noi, că nu aveau ce.

Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înşelat. Deci nu pot spune că ne-a dăunat în vreun fel. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi.

Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.”, a spus Laura Cosoi despre Smiley pentru Ok! Magazine.

Laura Cosoi și Smiley au rămas prieteni: ‘Împlinirea supremă’

Mulți oameni nu găsesc puterea de a rămâne în relații bune după o despărțire, dar acesta nu este cazul pentru Laura Cosoi și Smiley! Blondina și-a felicitat fostul partener când a aflat că a devenit tătic, fiind extrem de fericită pentru el.

„Da, l-am felicitat. Am rămas în relații bune și mă bucur pentru ei amândoi.

Mi se pare că asta e împlinirea supremă și sunt convinsă că și pentru el, căci merită, e un om foarte bun.”, a mai zis Laura Cosoi.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe