Gina Pistol a făcut marele anunț. Când se întoarce iubita lui Smiley la Antena 1, de fapt (exclusiv)

Gina Pistol a făcut marele anunț. Când se întoarce iubita lui Smiley la Antena 1, de fapt (exclusiv)
Când se va întoarce Gina Pistol pe micile ecrane?

Gina Pistol a făcut mult așteptatul anunț! Când va reapărea pe micile ecrane? Iubita lui Smiley este așteptată cu nerăbdare de fanii ei la Antena 1. Ce dezvăluiri a făcut proaspăta mămică?

Gina Pistol a anunțat când se va întoarce la Antena 1

Gina Pistol și Smiley se bucură de cele mai frumoase clipe care cu siguranță i-au unit mai mult decât înainte. Vedetele au devenit pentru prima oară părinți pe data de 9 martie. Aceștia au decis să păstreze evenimentul și petrecerea de botez cât s-a putut de discret.

Fanii s-au bucurat pentru amândoi în egală măsură, dar s-au întrebat în tot acest timp când va fi momentul în care blondina va reveni pe micile ecrane. Sarcina a determinat-o să nu termine sezonul anterior de la ‘Chefi la cuțite’, fiind atunci foarte aproape de termen.

În rolul ei a venit Irina Fodor, care a înlocuit-o mai apoi și la show-ul ‘Asia Express’, timp în care vedeta se bucura de primele clipe în rolul de mamă. După o pauză meritată și de care era neapărată nevoie pentru a se bucura de fiica sa, blondina își dorește să-și reia activitatea.

Gina a declarat că își dorește să revină la cârma celor două proiecte de suflet care au consacrat-o de altfel: O să mă întorc din nou la filmări din sezonul următor. Îmi doresc acest lucru, normal”.

„De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical”

„De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat radical. Iubirea mea pentru copil este de nedescris, este o iubire care crește de la o zi la alta”, a mai spus Gina Pistol, pentru impact.ro.Cunoscuta prezentatoare de televiziune și-a dorit enorm să-și întemeieze o familie.

A avut de-a lungul timpului relații bine cunoscute publicului, dar iată că tocmai Smiley a reușit să-i pună capac și să-i transforme visul în realitate. Cele două vedete se cunosc de ani buni pentru că sunt prezenți de foarte tineri în lumea publică, dar povestea lor de dragoste s-a înfiripat în urmă ceva timp.

Smiley și Gina au decis să păstreze relația pentru apropiați, ulterior au anunțat că se iubesc, iar la scurt timp au oferit și vestea că moderatoarea este însărcinată cu primul copil al cuplului. Ei au hotărât să ofere toate detaliile despre cel mai frumos lucru din viața lor în cadrul unui video unde au răspuns tuturor întrebărilor failor.

  • Primul mesaj al artistului

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: „Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa noastra este sănătoasa, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vieţile noastre şi ştim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă :)”
Smiley