Gina Pistol, imagini de senzație cu Josephine. Cât de mare a crescut fiica lui Smiley

Gina Pistol, imagini de senzație cu Josephine. Cât de mare a crescut fiica lui Smiley
Gina Pistol, imagini de senzație cu Josephine. Cât de mare a crescut fiica lui Smiley

Gina Pistol și Smiley au vorbit în trecut despre motivele pentru care nu vor să dezvăluie chipul micuței Josephine în mediul online.

Gina Pistol, imagini de senzație cu Josephine. Cât de mare a crescut fiica lui Smiley

Smiley a spus că nu va face acest lucru, decât în momentul în care micuța va cere ea însăși acest lucru, în timp ce Gina Pistol a motivat că pe internet există tot felul de oameni de care ar prefera să își protejeze fiica.

Și pentru că vedeta împărtășește cu fanii ei cele mai frumoase clipe din viața de mămică, ea a imortalizat-o pe fiica ei și chiar a arătat-o puțin internauților curioși de cum arată Josephine.

Deși nu a arătat-o complet, Gina Pistol a postat câteva fotografii în care își ține în brațe fiica, iar micuța a crescut mult. Gina Pistol a vrut să le arate fanilor că bebelușul a fost ciupit de un țânțar chiar pe față.

Anterior, prezentatoarea Antena 1 le-a cerut sfatul internauților cu privire la metode de a ține departe insectele de camera bebelușului, spunând că nu vrea să folosească creme sau spray-uri, ci mai degrabă un dispozitiv care să alunge țânțarii enervanți din camere lui Josephine.

Ajutorul a venit de la soția lui chef Florin Dumitrescu. Cristina Sima i-a recomandat Ginei un aparat special pentru bebeluși care ține la distanță insectele și care se instalează în camera unde micuții dorm.

Gina Pistol, imagine emoționantă cu fiica ei

De altfel, Gina Pistol și fiica ei au fost protegoniste într-o reclamă la pamperși. Vedeta apare ținându-și în brațe micuța și schimbând-o, iar în imagini se poate vedea cât de mult a crescut fetița lui Smiley.

„De când fiica mea a venit pe lume am învățat că în viața unei mame există doar cuvântul ”noi”. Universul nostru s-a schimbat odată cu ea și încă din primele momente am știut că responsabilitatea mea este de a-i oferi un viitor luminos și blând.

Un viitor care să o facă să zâmbească cu încredere, pentru că îi voi fi alături la fiecare pas. Sunt multe lucruri pe care le poți face ca mamă pentru puiul tău, iar eu am început cu cele mai mici detalii”, a scris vedeta alături de o fotografie emoționantă pe care a realizat-o pentru reclama la scutece.

Iubita lui Smiley, criticată pe internet

Bineînțeles, au existat și voci critice, care i-au recomandat alt brand de scutece, dar și oameni care i-au atras atenția că prin folosirea lor dăunează mediului.

„Poți sa incerci și scutecele textile. Sunt mai sănătoase și au și un impact mai mic asupra mediului, deci putem contribui și asa la ceea ce ne dorim cu totii pentru copiii nostri, adica un viitor mai bun”, i-a transmis cineva.

Altcineva i-a atras atenția Ginei într-o manieră nepoliticoasă. Deși Gina Pistol este vedetă, iar marile branduri apelează la ea pentru reclamă, unii internauți sunt deranjați de faptul că ea face reclamă pe contul ei de Instagram. În plus, vedeta a folosit și haștagul #ad, care atrage atenția utilizatorilor că aceasta este o reclamă plătită.

„Aveți unele un stil de ziceți ca nu a mai născut femeia pana la voi, iar tu atâtea reclame pe contul asta zici ca e baza”, este doar unul din multele mesaje urâte și cel puțin nepoliticoase pe care vedeta le primește zilnic.

Urmăriți Playtech.ro și pe