Gimnasta Andreea Răducan așteaptă din nou barza? ”Nu exclud varianta unui al treilea copilaș” EXCLUSIV

Gimnasta Andreea Răducan așteaptă din nou barza? ”Nu exclud varianta unui al treilea copilaș” EXCLUSIV
Andreea Raducan participa la o ceremonie in care i se acorda titlul de Doctor Honoris Causa fostului jucator de tenis Ion Tiriac (nu este in imagine), de catre Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport, in Bucuresti, joi, 20 noiembrie 2014. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Andreea Răducan, fosta mare gimnastă care deține o vitrină de trofee și de medalii, obținute la cele mai importante competiții din lume, este și o mămică de nota zece.

Gimnasta Andreea Răducan așteaptă din nou barza?

Contactată de reporterii Impact.ro, Andreea ne-a povestit despre cei doi copii ai săi. Atât de mult îi plac bebelușii, încât nu exclude varianta de a mai avea încă un moștenitor: ”Cum o vrea Dumnezeu!”, spune ea.

Andreea Răducan este, din 2017, președinte al Federației Române de Gimnastică, dedicându-se activităților sportive. Dar are și o familie frumoasă, fiind căsătorită, de zece ani, cu Daniel Tandreu, cu care are doi copii, o fetiță și un băiețel.

Contactată de reporterii Impact.ro, Andreea Răducan ne-a spus cum se descurcă în rolul de mamă:

„Este, fără doar și poate, cel mai frumos rol, cel de mamă. Plus că trebuie să îți dorești să fii mamă. Și perioada de sarcină este una specială, care nu se uită. Când apar copiii, prioritățile se schimbă, pentru că, cei mici au întâietate din orice punct de vedere.

Este foarte important pentru ei să îi asculți, să vezi ce le place, să le acorzi atenție”. Totodată, celebra gimnastă ne-a dezvăluit și planurile de viitor: “Fetița o să meargă din vară la sport, are trei ani și jumătate. Băiețelul are un an și jumătate, o să mai așteptăm la el. Nu am exclus varianta unui al treilea copilaș, cum o vrea Dumnezeu”.

Andreea Răducan petrece Sărbătorile Pascale alături de membrii familiei: ”O să gătesc așa cum am învățat de la bunica, de la mama”.

Andreea Răducan d-abia așteaptă Sărbătorile Pascale, pe care le va petrece alături de cei dragi:

“Paștele o să îl petrecem alături de cei dragi, suntem o familie tradițională. O să avem cozonac, ouă roșii, tot ce pune fiecare creștin pe masa de Paște.

Plus că noi suntem moldoveni, deci specificul mâncărurilor vor fi moldovenești. O să gătesc așa cum am învățat de la bunica, de la mama”.

Andreea a câștigat numeroase premii de-a lungul carierei de gimnastă. A primit medalia de aur pe echipe și argint la sărituri la Jocurile Olimpice din 2000, de la Sydney, și a câștigat cinci titluri mondiale, o medalie de argint şi una de bronz, la Campionatul Mondial.

La Jocurile Olimpice de la Sydney, a rămas însă fără titlul olimpic, la individual compus, după ce a fost depistată pozitiv cu o substanță interzisă în competiții, aflată însă în compoziția medicamentului luat pentru răceală.

”Deşi a trecut atâta timp, toată acea perioadă este foarte proaspătă în mintea mea. A fost, într-adevăr, un moment unic. Să ocupi tot podiumul olimpic. Şi asta, după ce câştigasem înainte finala pe echipe. Realmente, mă gândesc ce-a fost şi în sufletul antrenorilor.

Să ai trei şanse în concurs şi să le fructifici pe toate. Dumnezeu a fost atât de bun cu noi atunci! Sigur, a urmat apoi nefericitul eveniment, dar eu consider şi la ora actuală că medalia de aur îmi aparţine. M-am pregătit ca să ajung în punctul acela şi, când am ajuns în punctul acela, să prind cea mai bună zi, să dau tot ce am mai bun din mine şi să fie şi stelele astfel aşezate încât să fiu cea mai bună din concurs…

A fost şansa mea şi am muncit pentru ea. Oricum, momentul va rămâne unic în istorie, pentru că, după performanţa românească de la Sydney, s-a schimbat şi regulamentul. Atunci s-a schimbat regulamentul. Acum se pot califica maximum două sportive dintr-o ţară, în finală“, povestea Andreea Răducan, pentru „Adevărul“, despre acel perioadă de glorie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI