Vedeta iubită de toată România este însărcinată. Ce nume a ales pentru bebeluș

Vedeta iubită de toată România este însărcinată. Ce nume a ales pentru bebeluș
Ce nume a ales pentru copil.

Veste mare în lumea showbiz-ului din România. O vedetă a anunțat în direct că este însărcinată. Ea a reușit să țină sarcina ascunsă timp de cinci luni, însă acum a considerat că este momentul să împărtășească această bucurie și cu restul lumii.

Fosta gimnastă este însărcinată

Fosta gimnastă Monica Roșu este însărcinată în cinci luni, o veste bună venită chiar în timpul stării de alertă. A aflat că este gravidă după ce s-a întors de la mare. Din cauza unor simptome ciudate, Monica și-a făcut un test de sarcină.

„A venit în starea de alertă. Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie, să iau test. Vlad m-a văzut cu testul”, a spus fosta gimnastă, în cadrul unei emisiuni TV.

Ce reacție a avut partenerul ei

Monica Roșu a povestit și care a fost reacția partenerului său, care o aștepta cu sufletul la gură, vrând să afle care este rezultatul testului.

„L-am făcut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevărat? Se pare că da. Asta a fost!”

Potrivit Spynews.ro, fosta sportivă spune că deja știe că în cazul în care va avea băiat, el se va numi David. Cât despre faptul dacă va face sau nu față, Monica Roșu susține că nici măcar nu l-a luat în calcul.

Monica Roșu însărcinată
Vedeta iubită de toată România este însărcinată.

Anunțul oficial făcut și pe Instagram

Și pe pagina ei de Instagram, Monica a făcut un anunț oficial, unde a și postat o fotografie în care se vede clar burtica de gravidă. Alături de poză, ea a transmis și mesajul:

„În pofida greutăților aduse de anul 2020, ultimele luni au fost că un vis pentru mine și sunt foarte fericită să împărtășesc cu voi veștile bune. Eu și familia mea abia așteptăm să cunoaștem mică noastră comoară din burtică și suntem extrem de recunoscători pentru așa o binecuvântare.?♥️”.

De ceva vreme, fosta gimnastă își dorea să rămână însărcinată. Marea surpriză din viața acesteia a venit atunci când nu s-a mai stresat din cauza acestui subiect și a lăsat lucrurile să meargă de la sine. Așadar visul ei s-a împlinit, iar în doar câteva luni de zile își va strânge copilul în brațe. Deși nu știe ce sex va avea copilul ei, daca va fi băiețel, Monica și iubitul ei s-au hotărât deja în privința numelui.